OVO MU NIJE PRIRODNO /

Dolaze li bolji dani za Modrića u Realu? 'Ancelotti je svjestan neobične situacije u kojoj se našao'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski kapetan godinama je bio ključna figura u klubu, ali ove sezone ima drugačiju ulogu

1.9.2023.
12:51
Profimedia
VOYO logo

Španjolci su se ponovno raspisali o Luki Modriću. Protiv Athletica, Almerije i Celte na terenu je ukupno proveo manje od sat vremena, no španjolska Marca najavljuje kako bi se status kapetana hrvatske reprezentacije trebao promijeniti već u idućem kolu protiv Getafea.

Image
LEGENDA KLUBA /

Situacija nije bajna: 'Modrić je namrštene face, ali bori se i želi opet biti glavni u Realu'

Image
LEGENDA KLUBA /

Situacija nije bajna: 'Modrić je namrštene face, ali bori se i želi opet biti glavni u Realu'

"Sezona nije započela na najbolji mogući način za Luku Modrića, bio je zamjena u tri prvenstvene utakmice koje je do danas odigrao Real Madrid. Situacija se može promijeniti već od ove subote, u utakmici protiv Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Vinija Jr. ostavlja prazninu u kreativnom polju momčadi, a iako Carlo Ancelotti upravlja širokim rasponom taktičkih opcija Modrićev ulazak u liniju od četiri vezna ili tri vezna čini se kao jedna od najlogičnijih opcija. Hrvat će sigurno iskoristiti priliku ako mu se ukaže...

Luka je produžio ugovor s Realom na još jednu sezonu unatoč vrtoglavoj ponudi iz Saudijske Arabije, dao je prednost ‘posljednjem plesu‘ u Madridu, u momčadi svoga života, iako je znao da će konkurencija biti žestoka. To je bio slučaj u prve tri ligaške utakmice, u kojima je uvijek bio zamjena, a Toni Kroos, njegov vječni suigrač u veznom redu, samo je jednom počeo kao starter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam Ancelotti je svjestan neobične situacije u kojoj se našao jedan od ključnih igrača u novijoj povijesti Reala, ali odlično poznaje kvalitetu i borbenost Hrvata te računa da će njegov nogomet odvesti momčad do konačnih ciljeva sezone koji su ništa drugo nego osvajanje prvenstva i titule u Ligi prvaka", piše Marca.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo