DOKAPETAN HAJDUKA POKUŠAO OBJASNITI NOVI DEBAKL SVOJE MOMČADI: / 'Mislim da trebamo pogledati istini u oči'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon utakmice veliku je krizu pokušao objasniti i malo ublažiti negativnu atmosferu, dokapetan Josip Juranović

1.7.2020.
8:25
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nastavlja se kriza Hajduka koji je u susretu 32. kola Prve HNL na gostovanju izgubio od Gorice sa 1-3 upisavši već treći poraz u posljednja četiri kola i sve je dalje od osvajanja drugog mjesta koje osigurava kvalifikacije za Ligu prvaka.

Poraz Hajduka iskoristila je Lokomotiva koja se pobjedom 2-0 protiv Varaždina probila na drugu poziciju s tri boda više od splitskog sastava. Hajduk bi u srijedu mogao ostati i bez trećeg mjesta ako u derbiju Osijeka i Rijeke netko osvoji tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treću uzastopnu domaću pobjedu Gorice u međusobnim susretima donijeli su Jiloan Hamad (18), Joey Suk (44) i Cherif Ndiaye (53), dok je pogodak za Hajduk zabio Marin Jakoliš (45+2).

Image
Image

30.06.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 32. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk. Josip Juranovic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

'Pogledati istini u oči'

Nakon utakmice veliku je krizu pokušao objasniti i malo ublažiti negativnu atmosferu, dokapetan Josip Juranović. "Na porazu se uvijek uči. Imamo Brnića, Čuića, Krekovića, Vuškovića. Vušković već ima liderske karakteristike. Nećemo potonuti, idemo se boriti do kraja", rekao je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo izašli s nekoliko mladih igrača, ali to nije isprika. Mislim da trebamo pogledati istini u oči. Dali smo im loptu za prvi i treći gol, moramo popraviti greške i pred našim navijačima pobijediti Osijek", kazao je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo