DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: / Kazna za Chelsea mogla bi udahnuti život u karijeru Marija Pašalića

Image

Fifa je izrekla drastičnu kaznu engleskom prvoligašu zbog nepravilnosti prilikom dovođenja mladih igrača

22.2.2019.
15:21
VOYO logo

FIFA je kaznila engleskog prvoligaša Chelsea zabranom transfera u sljedeća dva prijelazna roka, a to znači da do kraja siječnja 2020. godine, zbog kršenja pravila za dovođenje igrača mlađih od 18 godina.

Chelsea je u čak 29 slučajeva prekršio pravila u transferima igrača mlađih od 18 godina pa će morati platiti i kaznu od 600 tisuća švicarskih franaka te mora regularizirati situaciju s maloljetnim igračima u sljedećih 90 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne nedostaje im opcija

Međutim, to što neće moći dovoditi igrače ne znači da ne mogu u momčad vratiti one koje već imaju, ali su vani na posudbama. Lista tih imena je jako duga, a neka od najistaknutijih su Alvaro Morata, Tiemoue Bakayoko i Christian Pulisic. Među igračima na posudbi se nalazi i Mario Pašalić koji pruža sve bolje predstave za Atalantu u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić ove sezone ima 26 nastupa za Atalantu, a u njima je upisao tri pogotka i čak sedam asistencija. Neloša je to statistika za hrvatsko veznjaka i bivšeg nogometaša Hajduka koji bi možda sada mogao dobiti priliku da oživi karijeru u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo