PROMJENA NA KLUPI / Dobre vijesti za Mislava Oršića: Trener Southamptona dobio otkaz

Image

Klub je u svom priopćenju naveo da će Ruben Selles voditi treninge prve momčadi i pripremati je za utakmicu protiv Chelseaja iduće subote

12.2.2023.
12:30
VOYO logo

Engleski prvoligaš Southampton, u kojem igraju Mislav Oršić i Duje Ćaleta Car, u nedjelju je objavio kako prekida suradnju s trenerom Nathanom Jonesom nakon što je Velšanin dobio samo jednu utakmicu Premier lige tijekom svog tromjesečnog mandata u ovom klubu.

Jones je drugi menadžer Saintsa koji je izgubio posao ove sezone nakon što je u studenom preuzeo klupu kao zamjena za Ralpha Hasenhuettla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Southampton stigao do petog kola FA kupa i polufinala Liga kupa, klub nije uspio izaći iz zone ispadanja u ligi i ostao je pri dnu ljestvice.

U posljednjih osam prvenstvenih utakmica, Southampton je ostvario samo jednu pobjedu i to protiv Evertona koji je imao slične probleme prošli mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jonesova zadnja utakmica bila je jučerašnji poraz od Wolverhamptona koji je igrao sa deset igrača i koji je nadoknadio pogodak minusa i na kraju pobijedio 2-1. Southampton je nakon tog poraza ostao na 15 bodova iz 22 utakmice, udaljen četiri boda od sigurnosne zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo