DIŽU RUKE OD NJEGA: / Perišić mu otkrio mane, Real Madrid ga više ne želi u svojim redovima

Image

Ukupno je 494 minute bio dug niz bez primljenog pogotka kojeg je David de Gea držao u dresu španjolske reprezentacije, niz koji je na utakmici Europskog prvenstva u utorak prekinuo Nikola Kalinić.

23.6.2016.
23:33
VOYO logo

Pogodio je Kalinić petom dok su misli mnogih već bile na odmoru i poslao igrače hrvatske i španjolske reprezentacije da odmore pri rezultatu 1:1. Završilo je 2:1 za momčad koju vodi Ante Čačić nakon što je Ivan Perišić lijevom nogom, nominalno svojom slabijom, pogodio u bliži De Gein kut i donio Hrvatskoj tri boda i vrh ljestvice skupine D.

De Gea pronašao motivaciju

Nakon utakmice o kojoj se još uvijek priča mnogi su okrenuli leđa vrataru Manchester Uniteda i prst krivnje usmjerili prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala na kritikama, one me motiviraju da se nastavim boriti", poručio je svima De Gea, ali moguće je da su te kritike odjeknule i u ušima onih koji bi mu mogli krojiti sudbinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije im više zanimljiv

Prošle godine upravo je De Gea bio jedna od najiščekivanijih priča prijelaznog roka nogometaša u čijim je posljednjim minutama cijeli posao propao, De Gea ostao u Manchesteru, a Real Madrid bez svoje velike želje. Dobra je stvar za madridski klub što je Keylor Navas potvrdio da je izvrstan golman, loša za De Geu što, barem tako javlja španjolski novinar Guillem Balague, zvjezdani klub iz njegova rodnog grada o njemu više niti ne razmišlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real je odlučio da ga neće zvati. Uostalom, i on je sretan u Manchesteru i želi vidjeti što donosi novi menadžer Jose Mourinho", tvrdi Balague.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo