DIVI MU SE CIJELI SVIJET, A KOD KUĆE GA VRIJEĐAJU: / 'Totti je obična neznalica, kretenčina i idiot!'

Image
Foto: AFP

Francesco Totti Romina je legenda, simbol kluba kojemu je ostao vjeran cijelu karijeru. I u svojoj 41. godini zabija za "vučicu", suparnici mu se dive, navijači diljem svijeta poštuju.

18.2.2017.
13:51
AFP
VOYO logo

Totti je kroz karijeru postao simbol Rima, prepoznatljiva ikona, ali to očito nije dovoljno za tv. voditelja Vittorija Sgarbija koji je "piknuo" slavnog nogometaša u emisiji "Komarac" na talijanskoj državnoj televiziji RAI.

Polemika zbog novog stadiona

Prvo mu je zasmetalo što Roma gradi vlastiti stadion, a taj dio grada dobit će novu poslovnu zonu u dijelu grada Tor de Valle. Naravno, Totti je podržao tu ideju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometni stadion je horor, nešto nasilno i odvratno, s ruljom koja uništava duh Rima. I još s neboderima, koji se nikad nisu gradili u Rimu. Zamislite, onaj Totti podržava taj cirkus. On je idiot, ne zna što govori!", razljutio se Sgarbi dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Carpe diem!' Ne govorim engleski!'

"Kakav je to tip, pa njemu je netko rekao 'Carpe diem', a on mu je odgovorio: 'Ne govorim engleski!".

Ne pamti se ovakav napad na Tottija, koji osim što je izvrstan nogometaš, nikad nije izigravao umišljenu veličinu. Često se šalio na svoj račun, izdao knjigu sa svim svojim "provalama", a prihod donirao UNICEF-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo