DISCIPLINSKI SUDAC IZREKAO KAZNE ZA INCIDENTE U PROŠLOM KOLU HNL-A: / Najgore prošli Dinamo i Rijeka

Image

Neki igrači dobili su zabrane nastupa, a novčane kazne najozbiljnije su naštetile Dinamu i Rijeci

13.3.2019.
16:11
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer presudio je o kaznama nakon 24. kola HNL-a koje je odigrano prošlog vikenda. Najveći broj kazni izrečen je za utakmicu Slaven Belupo - Hajduk u kojoj su Splićani slavili s 1:2.

"Josip Juranović (Hajduk) i Matko Zirdum (Slaven Belupo) koji su isključeni na utakmici Slaven Belupo-Hajduk kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja. Uz kaznu zabrane igranja Zirdum mora platiti i 3.000 kuna novčane kazne (isključen zbog dvije opomene), a Juranović iznos od 4.000 kuna (prekršaj na suparniku u izglednoj prilici za postizanje pogotka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Rosanda, pomoćni trener HNK Hajduk koji je na istoj utakmici udaljen s klupe u 62. minuti zbog vrijeđanja sudaca kažnjen je s dvije utakmice zabrane obavljanja funkcije i 1.000 kuna novčane kazne.

Kažnjen zbog nepriličnog ponašanja

Zvonimir Šimunović, direktor NK Slaven Belupo koji je prijavljen zbog vrijeđanja suca po završetku utakmice kažnjen je s mjesec dana zabrane obavljanja funkcije i novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog upaljenih 13 baklji u 71. minuti utakmice među pripadnicima navijačke skupine Torcida HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 22.000 kuna, a NK Slaven Belupo kao organizator utakmice iznosom od 7.000 kuna", stoji u priopćenju Prve HNL.

Nisu propustili ni obraditi događaje na derbiju Dinama i Rijeke u kojem su Modri s 3:1 slavili prošle nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na utakmici Dinamo-Rijeka evidentirana je upotreba pirotehnike i neprimjerena skandiranja od strane navijačkih skupina BBB i Armada čime su počinjeni prekršaji iz članka 67. i 88. DP HNS-a pa je GNK Dinamo kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 38.000 kuna, a HNK Rijeka iznosom od 28.000 kuna", zaključuje se u priopćenju.

Zbog momčadskih prekršaja kažnjivih po članku 54 DP HNS-a sa po 5.000 kuna kažnjeni su HNK Hajduk, NK Lokomotiva, HNK Rijeka i NK Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo