DINAMOVCI SE SMIJU: / Arsenal doživio hladan tuš kod WBA

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Nogometaši Arsenala više nisu na vrhu Premier lige uoči dolaska zagrebačkog Dinama na utakmicu petog kola Lige prvaka u utorak 24. studenoga.

21.11.2015.
19:03
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Londonski klub je izgubio kod West Bromwich Albiona 2:1. Poveo je Arsenal pogotkom Oliviera Girouda, a do poluvremena je WBA uspio preokrenuti. Prvo je zabio James Morrison (35), a potom je Mikel Arteta u 40. minuti postigao autogol. Mogao je Arsenal u završnici doći do remija, ali Santi Cazorla u 84. minuti nije iskoristio penal.

Vardy izjednačio rekord Van Nistelrooyja

Momčad Leicestera, koja je prošle sezone jedva izborila opstanak u Premier ligi, nalazi se u vrhu nakon 13. kola, a napadač Jamie Vardy izjednačio je rekord Ruuda Van Nistelrooyja ostvaren prije 12 godina.Vardy je doveo Leicester u vodstvo u 45. minuti i tako se na deset uzastopnih utakmica u Premier ligi upisao u strijelce. To je bio njegov 13. gol ove sezone i vodeći je strijelac lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/iuLPgwtM03z

Napokon pobjeda Chelsea

Chelsea je kod kuće pobijedio 1:0 Norwich pogotkom Diega Coste, ali je i dalje na petnaestom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati: Swansea – Bournemouth 2:2, Southampton – Stoke 0:1, WBA – Arsenal 2:1, Chelsea – Norwich 1:0, Newcastle – Leicester 0:3, Everton – Aston Villa 4:0, Watford – Manchester United 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: Leicester 28, Manchester United 27, Manchester City (12) 26, Arsenal 26…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo