DINAMOVCI NAJAVILI UZVRATNU UTAKMICU S VILLARREALOM: / Hoće li Gvardiol igrati u vrhu napada? Evo što je on rekao o tome

Image

U prvoj utakmici Dinama i Villarreala španjolska ekipa je na Makdimiru pobijedila 1:0

13.4.2021.
19:10
VOYO logo

Nogometaše Dinama u četvrtak očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala Wuropske lige protiv [panjolskog Villarreala. U prvom susretu, prošlog četvrtka u Zagrebu, Španjolci su pobijedili 1:0 i u uzvrat na svojem terenu ulaze u puno boljoj poziciji. No, za to će Španjolci trebati i u uzvratu zaustaviti Modre koji su u osmini finala protiv Tottenhama pokazali da ih se ne smije unaprijed otpisati.

Image
BOLJE DA NE VIDITE TKO SUDI DINAMOVU UTAKMICU S VILLARREALOM: /

Prije samo nekoliko dana cijeli svijet je pričao o njegovoj pogrešci

Image
BOLJE DA NE VIDITE TKO SUDI DINAMOVU UTAKMICU S VILLARREALOM: /

Prije samo nekoliko dana cijeli svijet je pričao o njegovoj pogrešci

U utorak su u Maksimiru trener Damir Krznar i igrači Dinama najavili dvoboj sa Španjolcma te istaknuli da vjeruju u novo 'čudo' i prolazak u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo što izgubiti, nema više nikakvih kalkulacija. Lovimo rezultat, a za pobjedu se treba pomučiti. Filozofija igre je vrlo jednostavna, moramo pokušati zabiti gol više," kazao je Krznar najavivši kako "Modri" ne putuju u Španjolsku s "bijelom zastavom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mi živimo lijepe dane'

"Ne idemo tamo s bijelom zastavom. Od prvog do zadnjeg vjerujemo da možemo napraviti još jedan podvig."

Istaknuo je kako je momčad iznimnio motivirana i raspoložena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na ishod te prve utakmice mi zaista živimo lijepe dane, lijepo proljeće, momčad je izuzetno motivirana, raspoložena."

Petković na klupi

Osvrnuo se i na zdravstveno stanje u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ademi je imamo laganih problema nakon utakmice protiv Lokomotive, radi se o nagnječenju stopala, ali po svemu sudeći, bit će u konkurenciji za utakmicu. Doktorska služba čini sve kako bi ga osposobila. Što se tiče Petkovića on će biti na klupi i po potrebi će ulaziti u igreu, vjerojatno 15-20, 30 minuta maksimalno."

'Moj smješak sve govori'

"Prolaz nam donosi polufinale i veći motiv od toga ne postoji u ovom trenutku. Znamo kakvu kvalitetu ima Villarreal, ali i mi smo dobra i iskusna ekipa što smo pokazali kroz cijelu sezonu, a tako ćemo se postaviti i u četvrtak. Treba nam ozbiljan nastup, moramo ući čvrsto i s hladnim glavama. Daj Bože da prođemo", rekao je Stefan Ristovski, a njegov suigrač Kristijan Jakić poslao je istu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da uđete u svlačionicu, vidjeli bi kakva je atmosfera i pozitiva uoči utakmice. Moj smješak sve govori i nadamo se najboljem u četvrtak."

'Tu se vidjelo koliko nas Emery cijeni'

Nogometaši Villarreala prošlog su vikenda izgubili u prvenstvu od Osasune, a Jakić smatra da to neće imati utjecaja na dvoboj u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne povezujemo toliko utakmicu s Osasunom s ovom s nama, Villarrealu dosta igrača iz prve postave nije igralo, a tu se vidi i koliko nas Unai Emery cijeni. Oni očekuju da će u Villarrealu biti teška utakmica. Nama je lakše nakon što smo Lokomotivu svladali s 2:0 i vratili se pobjedama i na prvo mjesto", prokometnirao je.

Recept za pobjedu

Branič Dinama i jedan od najboljih igrača u momčadi Joško Gvardiol prije prve utakmice s Villarrealom tek se oporavio od ozljede, a uoči uzvrata poručuje da su zdravstveni problemi iza njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu reći da sam spreman. Nedostaje mi naravno još par treninga, ali to ne bi trebalo predstavljati nikakav problem. Imam dovoljno kapaciteta za odraditi svih 90 minuta. Protiv Lokomotive sam zaradio malu ozljedu, izvrnuo sam gležanj, ali mislim da ću biti maksimalno spreman", rekao je pa najavio taktiku protiv španjolske ekipe:

"Što se tiče tehnike i taktike, fenomenalni su. Znamo da su im svi igrači tehnički potkovani i jednostavno mislim da ih trebamo dobiti na fizičku snagu jer smo u svim ovim utakmicama pokazali da smo moćni i moramo iskoristiti koji prekid."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Joško Gvardiol

Gvardio,l je za kraj prokomentirao i priču koju su nedavno objavile Sportske novosti, da bi upravo on treba u uzvratu zaigrati u napadu, s obzirom da Modri imaju puno problema u tom dijelu momčadi zbog ozljeda Marija Gavranovića i Brune Petkovića.

"Lijepo je čitati takve članke, ali mislim da je moja pozicija lijevi bek/lijevi stoper, a gdje god me trener stavi, ja ću dati svoj maksimum", poručio je Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo