DINAMOVAC U ODABRANOM DRUŠTVU: / 'U siječnju počinje velika bitka za njega'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bliži se siječanjski prijelazni rok, a glasine o transferima već su preuzele naslovnice svih sportskih rubrika.

4.12.2016.
9:30
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Iako velikani nisu na zimu skloni velikim transferima zna se dogoditi po neka 'bomba'. Kao prije nekoliko godina kada je Fernando Torres iz Liverpoola prešao u Chelsea ili kada je Juan Mata iz Chelseaja prešao u Manchestre United.

U siječnju će se znati sudbina mnogih igrača poput Bastiana Schweinsteigera, Cesca Fabregasa, ali i hrvatskog reprezentativca Milana Badelja, o čijem prelasku u Milan talijanski mediji pišu gotovo svakodnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom siječanjskog prijelaznog roka Squawka je izdvojila 53 nogometaša o kojima će se najviše pričati. Uz imena poput Memphisa Depaya, velikog Nijemca, Williana, Christian Pulisica, Daniela Sturridgea i drugih uvrstili su i Antu Ćorića.

Pišu kako se za njega zanimaju Liverpool, Tottenham i Manchester City te da bi za usluge veznajka Dinama trebali izdvojiti 15 milijuna funti. Nadalje, Sqawka tvrdi da su šanse za ovaj transfer 80 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Talentiranog veznjaka uspoređuju sa sunarodnjakom Lukom Modrićem. Ovog ljeta dobio je transfer u Manchester Ciy kada je doznao da ga planiraju poslati na posudbu. Dinamo ga je spreman unovčiti u siječnju, a i Liverpool i Tottenham su u stalnom kontaktu oko potencijalnog transfera", objavio je poznati nogometni portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je Ćorić rekao o odlaku iz Dinama?

"Ljetos je Manchester City stavio konkretnu ponudu na stol, ali nismo je prihvatili. Nije nam se svidjela opcija s posudbom jer nismo bili sigurni da je to dobro za moju karijeru", rekao je Ćorić nedavno za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je i da ga je Napoli želio u paketu s Markom Rogom.

"Procijenio sam da nisam spreman za Serie A pa nismo ni sjeli konkretno za stol", kazao je veznjak. Ovih dana u engleskim medijima dosta se priča i o obnovljenom interesu Liverpoola. Jurgen Klopp ga je ljetos želio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je tu je zapelo već kod odštete. Ne znam je li zbog bonusa od 15 milijuna. Priča se o tome, ali to je stvar kluba", poručio je Ćorić.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo