Svladali Tottenham / Dinamova druga momčad gazi Europom: 'Nadamo se da ćemo nastaviti pisati ovu bajku'

A kakav bi tek završetak te bajke bio kada bi se kao peti pobjednik ovog natjecanja

27.2.2019.
19:36
VOYO logo

Modra B momčad sinoć je slavila usred Londona protiv Tottenhama i tako izborila polufinale Premier Lige Internacionalnog Kupa.

Igrač odluke bio je Mario Ćuže koji je sjajno zakucao loptu Jakova Gogića. Atraktivan pogodak za još jednu veliku, proljetnu priču Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo par šansi, mogao ga je postići bilo tko, ali je ta sreća pala na mene. Zadovoljan sam i sretan što smo u polufinalu. Odlično smo odigrali, otvorili smo utakmicu dobro. Malo su nas stisli na početku, ali snašli smo se i na kraju je sve dobro završilo", rekao je igrač Dinama B Mario Ćuže.

Da tako i bude, pobrinuo se još jednom Dinko Horkaš. Prije tjedan dana za juniore je obranio odlučujući jedanaesterac protiv ruskog Lokomotiva u Ligi Prvaka mladih. Sinoć je zaključao vrata B momčadi.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da će stisnuti jer je takav su, dobar je protivnik. Imaju puno kvalitetnig igrača i dobro igraju, mi smo se dobro branili i sva sreća dobro sam to obranio i sretan sam zbog prolaska dalje", rekao je kapetan Dinamove B momčadi Dinko Horkaš.

Dalje ih čeka još jedan engleski klub. Dirigenta mladih igrača Dinama, Igora Jovićevića, sada očekuje analiza Readinga koji je s 3:1 izbacio Manchester United. Impresivan rezultat. No strah je nepoznanica ovih dana podno maksimirskog juga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ćemo biti ravnopravni. Je, igra se u Engleskoj, igra se na njihovom terenu, na njihovoj klimi, pred njihovim navijačima. Za nas je to izazov, da mi nastavimo ovu povijest, da pišemo ovu bajku i za nas je ona prelijepa", rekao je trener Dinamove druge momčadi Igor Jovičević.

A kakav bi tek završetak te bajke bio kada bi se kao peti pobjednik ovog natjecanja uz Manchester City, Villareal i dvaput Porto, upisao i Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo