DINAMOV GOLGETER I DALIĆEV ADUT NA METI HRVATSKOG TRENERA: / Orišća bi uskoro mogli gledati u najtežoj ligi svijeta

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Što se Oršića tiče, on bi svega pola sezone igrao u najtežoj ligi svijeta

13.1.2020.
8:59
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Da je na meti brojnih europskih i svjetskih klubova to se već itekako moglo pretpostaviti, ali do sada se nije govorilo o konkretnim ponudama niti je Dinamov ponajbolji igrač i najbolji strijelac, Mislav Oršić, razmatrao odlazak. Međutim, sada bi se stvari mogle promijeniti. Naime, Oršić je na meti West Bromwich Albiona, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Bilić navodno, prema tvrdnjama SN-a, već mjesec dana radi na transferu Dinamova krilnog napadača i velikog aduta Zlatka Dalića u reprezentaciji, a cijeli transfer bi trebao biti gotov već krajem siječnja. Cijena? Ha, Oršić trenutno vrijedi devet i pol milijuna eura, a WBA bi navodno platio Dinamu deset milijuna eura, dakle ne puno više od njegove inicijalne cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Anna Gowthorpe/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
Image
Foto: Anna Gowthorpe/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

West Bromwich Albion Manager Slaven Bilic West Bromwich Albion v Leeds United, EFL Sky Bet Championship, Football, The Hawthorns, West Bromwich, UK - 01 Jan 2020, Image: 490584070, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line:

Cijena? Prava sitnica

Za Dinamo je u principu svaki posao s Oršićem vrijedniji od milijun i pol eura odličan posao jer ovaj je baš za tu cifru stigao prije sezonu i pol iz korejskog Ulsana. Tako da, cifra od 10 milijuna eura i više je nego zadovoljavajuća. Što se Oršića tiče, on bi svega pola sezone igrao u najtežoj ligi svijeta, Championshipu, a već sljedeće sezone mogao bi igrati u najboljoj ligi svijeta Premiershipu jer kako sada stvari stoje WBA i Leeds sigurni su za prolazak ili bolje rečeno povratak, u najviši razred.

Oršić je, spomenimo još samo, najbolji strijelac Dinama ove sezone s čak 19 golova na svom kontu, a u međuvremenu je dogurao i do reprezentacije gdje se na njega i dalje ozbiljno računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo