DINAMO ZAGRIZAO ZA BIVŠEG IGRAČA CRVENE ZVEZDE? / Nedavno je pomogao Vatrenima da prođu na U-21 Euro, a sada bi mogao na Maksimir

Image

U ovoj sezoni šest puta nastupio u dresu Čukaričkog i zabio je jedan pogodak, a prema Transfermarktu vrijedi 800 tisuća eura

19.11.2020.
11:41
VOYO logo

Zagrebački Dinamo navodno je zainteresiran za usluge mladog nogometaša FK Čukaričkog i mladog reprezentativca BiH, Stefana Kovača. Tvrdnje su to srpskog Žurnala, a zanimljivo je kako je Kovač nedavno bio indirektno zaslužan za plasman U-21 hrvatske reprezentacije na Euro.

Kovač je u dresu U-21 momčadi BiH u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro postigao gol i asistenciju u 3:2 pobjedi protiv U-21 Belgije, a mladi Vatreni prošli su dalje baš zbog toga što je BiH savladala Belgiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač, koji je inače ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde, za sada ne zna ništa o transferu, ali tvrdi kako je čuo neke glasine.

Image
Image

"Nisam detaljnije upućen u vezi s interesiranjem kluba iz Zagreba. Dobio sam informaciju da sam im zanimljiv. Ima vremena i za te priče, na Čukarički sam usredotočio sve misli, kao profesionalac od malih nogu naučen sam tako", kazao je Kovač za Žurnal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač, inače po vokaciji centralni vezni, je u ovoj sezoni šest puta nastupio u dresu Čukaričkog i zabio je jedan pogodak, a prema Transfermarktu vrijedi 800 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo