Dinamo usred Poljuda zadao novi veliki udarac Hajduku!

Dinamo je i u uzvratu pobijedio Hajduk na Poljudu sa 2:1 i tako ukupnim rezultatom od 7:1 potvrdio prolaz u polufinale Hrvatskog kupa.

18.12.2013.
8:12
VOYO logo

Nakon najtežeg poraz u domaćim natjecanjima otkako je Hrvatske (5:0 na Maksimiru), Hajduk je doživio novi poraz od Dinama i na Poljudu. Modri su slavili s 1:2.

Ako je nedoumica bilo, ako su se Bijeli nadali kako bi na Poljudu mogli doći do čuda, Dinamo je sve snove Igora Tudora srušio već u šestoj minuti. Kratka kombinacija na 25 metara, Leko je raspalio po golu Splićana i pogodio vratnicu, lopta se odbila do samog Ademija koji ju je bez problema ugurao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pogotka vidjelo se kako i jedni i drugi igraju potpuno rasterećeno, bez ikakvog pritiska. U 23. minuti stigao je izjednačujući pogodak za Bijele. Bencun je prošao po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor Modrih gdje ga je s leđa srušio Leko. Sudac Bebek dosudio je jedanaesterac kojeg u pogodak pretvara Bradarić.

Do kraja poluvremena ništa! Zaključak - prvo poluvrijeme nije opravdalo epitet derbija. U drugom dijelu nastavilo se u sličnom tonu. Zanimljivo je bilo tek u rasponu od 65. od 67. minute kada je Hajduk zaprijetio preko Pašalića, potom Bradarića, a onda i Sušića, no od svega nije bilo ništa. U 74. Dinamo je došao do pogotka. Ubačaj s desne strane sletio je na glavu Soudanija koji glavom majstorski pogađa pored vratara Stipice, no Bebek svira zaleđe. Pet minuta kasnije na drugoj strani zabio je Kouassi, ali pogodak je poništen jer je pri dodavanju Kiš bio u nedozvoljenoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 86. Modri su došli do pobjede, obrani Hajduka pobjegao je Halilović, na trenutak je domaćine ipak spasio Maloča, no lopta se odbila do samog Antolića koji neometan pogađa za 1:2. Osim same utakmice vrijedi izdvojiti kako je skupina od 200-tinjak BBB-a bila smještena na poljudskom Istoku gdje su u nekoliko navrata udruženi s Torcidom, ponovno pokazali otpor prema Zdravku Mamiću i HNS-u.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=66cd9c22-202f-311d-8a5c-c1255d01a17a&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo