DINAMO U ZADNJI TREN PRIJELAZNOG ROKA NAPRAVIO VELIK POSAO: / Stigao je kapetan mlade momčadi PSV-a

Image
Image

Dinamo je napravio dobar posao jer su Nizozemca doveli na polugodišnju posudbu, a ugovor s PSV-om istječe mu 30. lipnja pa ga mogu samo otpustiti ako se ne pokaže dobrim.

16.2.2021.
13:50
VOYO logo

Pomalo iznenađujuć transfer obavljen je u posljednjem času prijelaznog roka na Maksimiru. Nizozemski nogometaš i dosadašnji član PSV-a Justin de Haas stigao je u Dinamo na polugodišnju posudbu, a tu vijest objavio je PSV.

De Haas je 21-godišnji centralni branič koji može odigrati na poziciji lijevog braniča, nešto slično ove sezone igra i Joško Gvardiol koji uskoro seli iz Dinama pa nije nelogično pretpostaviti da Modri u Nizozemcu traže svojevrsnu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može i ostati

Dinamo je napravio dobar posao jer su Nizozemca doveli na polugodišnju posudbu, a ugovor s PSV-om istječe mu 30. lipnja pa ga mogu samo otpustiti ako se ne pokaže dobrim. U suprotnom mu mogu na kraju sezone ponuditi ugovor.

De Haas je bio kapetan mlade momčadi PSV-a, ove je sezone skupio 11 nastupa, zabio je jedan gol te upisao dvije asistencije. Prema Transfermarktu vrijedi 350 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo