DINAMO RAZBIO SLOVENCE I OBJAVIO DETALJE OLMOVOG EMOTIVNOG OPROŠTAJA: / 'Jedva je rekao je jednu rečenicu, a onda su krenule suze...'

Image
Foto: Screenshot/GNK Dinamo

Dani se nikada nije libio pokazati emociju koju nosi prema Dinamu

25.1.2020.
16:01
Screenshot/GNK Dinamo
VOYO logo

Posljednjeg dana priprema u Rovinju igrači Dinama odigrali su i posljednji prijateljski susret u Istri. U ogledu s momčadi NK Koper, Modri su pokazali odličnu igru i slavili 4:0, a strijelci su bili Bruno Petković iz kaznenog udarca na kraju prvog dijela te Damian Kadzior (zabio škaricama), Amer Gojak i NikolaMoro u drugom poluvremenu.

Image
OLMO POTPISAO ZA SVOJ NOVI KLUB: /

Poznato je i koliko je koštao 'najveći nogometnni transfer na ovim prostorima svih vremena'

Image
OLMO POTPISAO ZA SVOJ NOVI KLUB: /

Poznato je i koliko je koštao 'najveći nogometnni transfer na ovim prostorima svih vremena'

Kako je objavljeno na službenoj klupskoj stranici, igrači i stručni stožer Dinama putuju u Zagreb gdje će nastaviti s pripremama do početka drugog dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu 1. veljače Dinamo gostuje kod Slaven Belupa, dan kasnije igra se prijateljski ogled s momčadi Krško, a u srijedu 5. veljače slijedi gostovanje kod Rijeke u četvrtfinalu Kupa. Prva domaća utakmica na stadionu Maksimir na rasporedu je u subotu, 8. veljače kada Modrima u goste dolazi Gorica.

Dinamo se, inače, u subotu oprostio od DanijaOlma , koji će karijeru nastaviti u Leipzigu. U nastavku pročitajte njihovo priopćenje i detalje emotivnog oproštaja,.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo, njegovi navijači, igrači, stručni stožer, uprava kluba te radna zajednica od srca zahvaljuju Daniju na ovih šest godina koje je proveo s nama. Bio je privilegij gledati ga, učiti i usmjeravati ga na putu izrastanja u ponajboljeg mladog nogometaša Europe, U-21 prvaka Starog kontinenta, A reprezentativca svjetske nogometne velesile i igrača koji je rušio mnoge maksimirske tradicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ljeta 2014. godine kada je zakoračio na Maksimir vodila ga je glad i želja za uspjehom. Osim neospornim talentom koji je nosio u sebi, Dani je prednjačio radom, htijenjem i poštenim odnosom. Njegova odanost klupskim bojama bila je primjer mnogima, a njegov zarazni osmijeh i vedar duh imponirao je na svakom koraku. Dani je bio uzor svoj onoj djeci koja stasaju u našoj nogometnoj školi kao što je Dinamo na njegovom primjeru još jednom dokazao stručnost i kvalitetu koja ga svrstava u sam vrh nogometnih škola na svijetu.

Dani se nikada nije libio pokazati emociju koju nosi prema Dinamu, pa i na oproštaju kada je već napamet naučeni govor zaustavio na rečenici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Dečki, u ove dvije godine napravili smo čudo“.

Dalje nije mogao. Iz njega su krenule suze. Jedna iskrena emocija našeg junaka koja pokazuje svu njegovu veličinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragi Dani, bio je privilegij gledati te u dresu Dinama i zvati te svojim. Od sveg srca želimo ti uspješan nastavak karijere u Njemačkoj. Maksimir i Dinamo uvijek će biti tvoj drugi dom.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo