Da nije tužno, bilo bi smiješno: Dinamo objavio očajan podatak

U 20. kolu prvenstva, posljednjem prije zimske pauze, Dinamo je pobijedio Zadar i osigurao naslov jesenskog prvaka lige. Utakmica je odigrana pred točno 1018 gledatelja.

15.12.2013.
16:52
VOYO logo

Nakon novog tužnog rastanka s Europom i nastupa za zaborav, nogometaši hrvatskog prvaka moral su si podigli na utakmici protiv Zadra kojeg su pobijedili s 3:1.

Dinamo je zaprijetio već u prvoj minuti nakon kornera kada je Čalušić pucao, no vratar Gluić je obranio, a u sedmoj minuti je Ademi zatresao vratnicu nakon ubačaja Halilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 14. minuti je Dinamov golman Sandomierski obranio udarac nakon brzon kontranapada gostiju, a čuvar mreže se iskazao i u 19. minuti kada je udarac Tadića odbio u korner.

Dinamo je do vodstva došao u 32. minuti kada je Leko, nakon proigravanja Halilovića, poslužio Soudanija, koji je iz blizine ubacio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 41. minuti je Čop zabio na 2:0, a asistent je opet bio Leko nakon što je je sjajno pronašao Halilović.

Čop se drugi put u strijelce upisao u 63. minuti nakon što je Halilović pronašao Brozovića, koji je nesebično loptu dodao Čopu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije Zadrani su smanjili na 3:1 nakon što je Begonjin udarac Sandomierski odbio do Tadića koji nije imao težak zadatak.

Modri su tako prvi dio prvenstva okončali kao jesenski prvaci, a u srijedu ih još očekuje uzvrat četvrtfinala Kupa na Poljudu protiv Hajduka. Podsjetimo, Dinamo je u Maksimiru slavio s visokih 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo