Dinamo našao trenera kojeg želi platiti milijun eura!

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić tvrdi kako je zatrpan trenerskim ponudama sa svih strana, no jedno ime mu je posebno zapelo za oko. Navodno se radi o Robertu Prosinečkom!

11.12.2011.
14:26
VOYO logo

"Ne biste vjerovali, ali ne postoji trener na svijetu koji se nije ponudio Dinamu. No, sad treba vidjeti kakve su ambicije pojedinih trenera, poklapaju li se s našima, je li im ambicija stvaranje i rad ili samo prikupljanje novca", izjavio je u subotu Zdravko Mamić na temu tko bi mogao naslijediti Krunu Jurčića.

Jutarnji list je u nedjelju objavio vijest da je gazda hrvatskog prvaka već razgovarao s Robertom Prosinečkim o povratku u Dinamo, ali ovaj put u ulozi stratega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Mamić je navodno beogradskom medandžeru Mikiju Antonijeviću poručio da bi Dinamo Prosinečkog platio milijun eura po sezoni čime bi Žuti postao plaćeniji i od Vahida Halilhodžića!

Ponuda je stigla pred igrača koji je svojim dolaskom potkraj prošlog stoljeća 'vratio nogomet u Zagreb', ali koji ima i neriješene dugove sa zagrebačkim klubom. Mamić bi na taj način navodno pokušao podmiriti stare račune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo