Europska liga / Dinamo 'napada' prvo mjesto u skupini: 'Vjerujemo da možemo dobiti svih šest utakmica'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Fenerbahče če sigurno u Istanbulu tražiti odmazdu za težak poraz koji im je Dinamo priuštio na Maksimiru

28.11.2018.
17:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kao da osiguravanje proljeća u Europskoj ligi za zagrebački Dinamo nije bilo dovoljno, nenad Bjelica i njegova momčad u četvrtak će u Turskoj "napasti" i prvo mjesto u skupini.

"Želimo potvrditi prvo mjesto u grupi još jednom pobjedom u Europa ligi. Svi su igrači na raspolaganju osim Majera i Marina, koji idu s nama na put. Fenerbahce je drugi, imaju i dalje svojih problema u prvenstvu, gledali smo par zadnjih utakmica. Ova utakmica za njih sigurno puno znači, bit će dobro popunjen stadion. Ali imamo mi svoje adute, idemo svakako po pobjedu u Istanbul", rekao je trener Modrih Nenad Bjelica za službenu stranicu GNK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenerbahče če sigurno u Istanbulu tražiti odmazdu za težak poraz koji im je Dinamo priuštio na Maksimiru u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Europske lige. Jedan od junaka velike pobjede od 4:1 bio je i Dani Olmo koji je uoči sutrašnje utakmice izjavio:

"Znamo da će biti teško u Turskoj. Imaju dobru atmosferu na stadionu, dobra su ekipa. Mi vjerujemo u sebe, idemo pobijediti u ovoj utakmici. Mislim da Dinamo može dobiti svih 6 susreta u grupi Europa lige, ali idemo sada prvo po nova tri boda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica počinje u četvrtak u 18:55, a prijenos uživo moći ćete pratiti na portalu Vijesti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo