MODRI PRED NOVINARIMA / Dinamo malo dijeli do odlučujućeg ispita u Europi: 'Ovo je ključna utakmica za naš prvi cilj. Moramo poravnati račune iz Prištine'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Kosovari su iznenadili i pobijedili Modre u prvom susretu, no na Maksimiru nas čeka drugačiji susret, s puno većim ulogom

13.12.2023.
18:44
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak zagrebački Dinamo u četvrtak igra utakmicu posljednjeg, šestog, kola skupine u Konferencijskoj Ligi. Na Maksimir stiše kosovski Ballkani i u toj utakmici je Modrima za prolazak u sljedeću fazu dovoljan i bod, dok gosti moraju pobijediti.

Image
OPTIMISTIČNI KOSOVARI /

Ballkani stigao na Maksimir: 'Znamo sve o Dinamu, ali dolazimo pobijediti. Dat ćemo sve od sebe, pa što bude...'

Image
OPTIMISTIČNI KOSOVARI /

Ballkani stigao na Maksimir: 'Znamo sve o Dinamu, ali dolazimo pobijediti. Dat ćemo sve od sebe, pa što bude...'

Kosovari su iznenadili i pobijedili Modre u prvom susretu, no na Maksimiru nas čeka drugačiji susret, s puno većim ulogom, a na konferenciji za medije najavili su ga trener Dinama Sergej Jakirović i vaznjak Martin Baturina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas jako važna utakmica, ključna za naš prvi cilj, da prezimimo u Europi. To smo htjeli dobiti pobjedom u Astani, da to finale imamo doma protiv Ballkanija. Očekujem da se ozbiljno prezentiramo, budemo taktički odgovorni, paše nam i remi, ali nemoguće je tako igrati. Želimo pobjedu, tako ćemo se postaviti od prve minute, vjerujem da ćemo doći do tog cilja, a to je plasman dalje", rekao je Jakirović na početku, a Baturina je dodao:

"Atmosfera je dobra, nanizali smo dosta pobjeda. Trener je sve rekao, idemo na pobjedu. Ne želimo igrati na X, moramo poravnati račune iz Prištine. Motivirani smo i spremni, čekamo utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je Jakirović odgovorio na pitanje zna li sastav momčadi za utakmicu s Ballkanijem.

"Riješili smo dvojbe oko sastava, branit će Zagorac, Baturina je spreman. Drmić nije na raspolaganju, bio je u Njemačkoj, ide na rehabilitaciju. Svi drugi su za divno čudo na dispoziciji, ali vidjet ćemo ujutro. Uvijek su nam na dan utakmice otpadali igrači koji trebaju početi, pa sad pušem i na hladno", otkrio je..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analizirali smo ovu zadnju utakmicu Ballkanija, znamo ih. Cijelu polusezonu igraju dobro, tu i tamo izgube u Europi. U zadnjoj utakmici su imali puno grešaka, teren je bio loš, a oni su htjeli igrati od noge do noge. Igraju već dvije godine zajedno, imaju puno automatizma u igri, kvalitetno napadaju loptu. Moramo biti ozbiljni, smanjiti svoje greške", poručio je Jakirović i na kraju se osvrnuo na to da je njegovoj ekipi za prolazak dovoljan i bod:

"Ma odmah krećemo punim gasom, nemamo što kalkulirati ili nešto čekati. Igramo doma, pred našim navijačima, želimo što prije zabiti i kontrolirati stvari. Moramo biti taktički odgovorni, sve drugo oni mogu kazniti. Nismo ih podcijenili, ali nam je u Prištini nedostajalo puno igrača. Evo sutra ćemo imati šest novih igrača u početnom sastavu u odnosu na Prištinu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo