TRAŽE 'JEDINICU' / Bomba s Maksimira: Dinamo kreće po Grbića, prvi kontakt uspostavljen!

Image
Foto: profimedia.hr
14.11.2023.
12:37
profimedia.hr
VOYO logo

Kada je Ivan Nevistić prije dvije godine došao u Dinamo za tri milijuna eura iz Rijeke svi su mislili da će jednog dana zamijeniti Dominika Livakovića kao dugotrajna Dinamova 'jedinica'. Međutim, sada kada je dobio priliku nije se najbolje snašao.

Image
HNL BROJKE /

Hajduk minimalne pobjede guraju na vrh, Dinamo iznenađujuće najuvjerljiviji

Image
HNL BROJKE /

Hajduk minimalne pobjede guraju na vrh, Dinamo iznenađujuće najuvjerljiviji

Sergej Jakirović je to naravno prepoznao stoga je prelomio uoči susreta s Lokomotivom i na gol stavio veterana Danijela Zagorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se pokazalo kao dobar potez jer je unio mirnoću u posljednju liniju aktualnog prvaka, ali je Jakirović najavio da bi Dinamo već u siječnju mogao potražiti novo rješenje na vratarskoj poziciji.

Kapetan Rijeke Nediljko Labrović velika je Jakirovićeva želja budući da se dobro poznaju te vrlo dobro zna njegove kvalitete. Međutim, cijena bi mogla biti veliki problem. Nakon što je Dinamo 'oteo' Jakirovića, Rijeka bi mogla 'pokazati zube' kada je riječ o Labroviću te izvijestiti cijenu od nekoliko milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo, nakon Nevistića, naravno ne želi platiti još jednog HNL vratara nekoliko milijuna eura stoga su se okrenuli inozemnom tržištu.

Tako Germanijak doznaje da je idući vratar na Dinamovom popisu želja - Ivo Grbić!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši vratar Hajduka i Lokomotive otišao je iz Kranjčevićeve put Madrida prije nešto više od tri godine kada ga je kupio Atletico za 3,5 milijuna eura. Prvu sezonu proveo je na posudbi u Lilleu, da bi posljednje dvije grijao klupu ponajboljem vrataru svijeta Janu Oblaku.

Grbiću ugovor ističe krajem ove sezone, ali bi ga Dinamo htio dovesti već na zimu, a prvi kontakt je već uspostavljen. Najveći problem bi mogla biti plaća koju prima u Španjolskoj, ali s Maksimira su nedavno poručili da više ne žele kupovati poluproizvode već 'kapitalce'. Grbić je upravo to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo