FOTO: / Kakva sreća! Dinamo u 93. minuti srušio Rijeku!

Dinamo i Rijeka na Maksimiru odigrali su derbi 12. kola našeg prvenstva. U utakmici u kojoj je Dinamo dominirao, mreža se nije tresla sve do 92. minute, kada je Soudani konačno zabio.

6.10.2013.
16:09
VOYO logo

Dinamo je imao čak 70% posjed lopte, mnogobrojne šanse, ali gosti su izdržali sve do sudačke nadoknade, kada je Pamićev centaršut Soudani glavom zakucao u mrežu.

Trud Modrih se naplatio na kraju, iako su već Riječani slavili svoj bod. Oni su na Maksimir stigli s željom ne primiti gol i bili su na najboljem putu. Obrana je u prvom poluvremenu dobro stajala, u nastavku ih je čupao vratar Vargić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak smo i očekivali kaznu za mnogobrojne promašaje Soudanija, Fernandesa, Ademija i društva, ali ona nije stigla. Rijeka je imala samo jedan opasan šut na gol Dinama (Krstanović).

Na kraju će ostati zapisano da je trener Branko Ivanković povukao odličan potez i gurnuo Pamića u završnici na teren, jer njegovi ubačaji dali su dinamovcima posljednju šansu. Soudani više jednostavno nije mogao promašiti i domaćini su mogli odahnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanković je spasio svoj posao, Dinamo je nakon 12. kola na tri boda ispred Hajduka (24), četiri ispred Rijeke i Lokomotive.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=ecc724ae-8570-986a-9af5-23ed2fbec030&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo