DINAMO DOGOVORIO PRVI VELIKI ZIMSKI TRANSFER? / Stiže im bivši nizozemski reprezentativac i nekadašnji veliki talent Feyenoorda

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pregovori su trajali, kako pišu tamošnji mediji, više od mjesec dana

21.1.2021.
10:55
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Početkom siječnja pojavila se transfer-glasina da Dinamo u zimskom prijelaznom roku dovodi reprezentativca Curacaa i nekadašnjeg mladog reprezentativca Nizozemske, Nigela Roberthu. E sada pak bugarski Novosport tvrdi da je njegov matični klub Levski Sofia postigao dogovor s Dinamom i kako će 22-godišnji Robertha preći u redove prvaka Hrvatske.

Pregovori su trajali, kako pišu tamošnji mediji, više od mjesec dana. Dinamo je Roberthu htio dovesti na posudbu s pravom otkupa, ali Levskom to nije odgovaralo. Na koncu tvrde kako je postignut dogovor i da će Dinamo isplatiti Bugarima 950 tisuća eura odštete, te da je posao, navodno, dogovoren u Umagu gdje su Bugari na pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nigel Robertha of Levski Sofia during Levski Sofia and Slavia Sofia on Vivacom Arena Georgi Asparuhov Stadium, Sofia, Bulgaria EFBET Liga - Levski Sofia against Slavia Sofia, Sofia, USA - 01 Mar 2020,Image: 502148511, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Robertha još mora proći liječnički pregled i očekuje se da će posao biti privršen ovih dana. Inače, Robertha je nekada bio veliki talent Feyenoorda, gdje je prošao omladinsku školu, ali nije se uspio održati u prvoj momčadi i napustio je klub i prešao u Cambuur, odakle je kasnije transferiran u Levski.

U karijeri je odigrao ukupno 108 utakmica i zabio je 42 pogotka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo