IZ PLAVOG PERA /

Dinamo dobro otvorio sezonu. U Osijeku nije briljirao, ali veliki pobjeđuju i kad ne igraju najbolje. Međutim, u Europi će morati bolje igrati

Image

Dinamo nije odigrao nešto posebno dobro u Osijeku, ali veliki klubovi dobivaju i kad ne igraju dobro. Međutim, Sergej Jakirović mora podignuti igru momčadi na viši nivo jer ovaj trenutni nije dovoljan za Europu

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

13.8.2024.
7:54
VOYO logo

Dinamo je dobro započeo novu sezonu HNL-a, ako gledamo rezultatski, ali igra mora biti bolja. U prva dva odigrana kola, zagrebački su Plavi, ti dečki pravi, upisali svih 6 bodova uz odličnu gol razliku 7-1. Nogomtaši Sergeja Jakirovića pokazali su kako igra momčad s pobjedničkim DNA. I kad su rezultatski bili loši i gubili 1-0, još su više zapeli, iako, ruku na srce, Dinamo nije odigrao nešto posebno dobro. Međutim, velike momčadi dobivaju i kad ne igraju dobro. Dinamovci nisu odustajali, borili su se do kraja i izborili za tri boda preko Ristovskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZ PLAVOG PERA /

Moćno, granitno, kao Sljeme veliko; Dinamovština puta pet; Sve je izglednije sportsko društvo Dinamo

Image
IZ PLAVOG PERA /

Moćno, granitno, kao Sljeme veliko; Dinamovština puta pet; Sve je izglednije sportsko društvo Dinamo

"Moraš vjerovati do samog kraja, a mi imamo taj mentalitet. Drago mi je da to pokazujemo na terenu", rekao je Ristovski nakon dvoboja za mikrofon Max Sporta.

Tri ogleda Osijeka i Dinama na Opus Areni, tri gotovo iste slike, samo što je u dva navrata taj gol gostima donio pobjedu, a jednom bod. Međutim, treba biti realan i reći kako za ulazak u skupinu Lige prvaka, Dinamo će morati igrati kudikamo bolje. Jer, nogomet koji smo gledali prošle nedjelje, pogotovo u drugom poluvremenu, bez obzira što je na Opus Areni bilo vruće za poludjeti, nije dovoljan za Ligu prvaka ni za Europa ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martin Baturina odigrao je ispod svoje razine protiv Osijeka. Petković je bio tri puta neprecizan. Marko Pjaca isto baš nije bio na nivou. Gubio je lopte, driblinzi mu nisu prolazili. To su nositelji Dinamove igre. Sergej Jakirović mora za Europu pronaći dobitnu formulu i podignuti igru momčadi na viši nivo. Znamo da je početak sezone, da su noge još teške od priprema, da je početak sezone uvijek težak, ali izgovora nema. Dinamu to nije u filozofiji i mentalitetu kluba.

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Net.hr-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Cvitanović u studiju Net.hr-a; 'Hajduk gradi pobjednički mentalitet, Dinamo ga ima'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike