Legenda uzburkala duhove: 'Nikada neću trenirati Real Madrid!'

Diego Simeone, 42-godišnji trener madridskog Atletica, na početku nove sezone, zajedno sa svojim igračima, itekako prkosi neprikosnovenom dvojcu Primere - Barceloni i Real Madridu.

10.10.2012.
8:32
VOYO logo

U nacionalnom prvenstvu je Atletico dosad skupio šest pobjeda i remi, a omjer je to koji ima i Barcelona. Te su dvije momčadi vodeće na ljestvici sa 19 bodova, odnosno, imaju osam bodova više od Reala.

Uz to, Atletico je već osvojio jedan trofej - europski Superkup. U finalu je Simeonova momčad pobijedila europskog prvaka Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3cIpUAkiSYnJFmQS

"Sve ovo što smo napravili je zasluga igrača. Oni su ti koji donose bodove ili ne", rekao je Argentinac koji je tijekom nogometne karijere igrao u Atleticu u dva navrata (od 1994. do 1997., te od 2003. do 2005. godine).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam romantik u duši. I trener sam starog kova. Idem tamo gdje me srce vuče i zato odmah mogu potvrditi da vjerojatno neću nikada raditi u Real Madridu. Atletico je tamo gdje je moje srce i ovdje sam da učinim velike stvari. Nadam se."

O svom najboljem igraču Falcau je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On radi i trenira tako naporno da bude najbolji na svijetu i to je odgovor na to kakav je Falcao nogometaš. Genijalan", završio je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo