Nikad vise takve velesile: 'Ako osvoje SP, bit ce najbolji u povijesti!'

Bivsi francuski reprezentativac Marcel Desailly smatra da ce ova spanjolska nogometna reprezentacija u slucaju osvajanja naslova svjetskih prvaka postati najbolja reprezentacija u povijesti.

21.5.2014.
7:45
VOYO logo

Spanjolci posljednjih godina dominiraju svjetskim nogometom, osvojili su dva uzastopna naslova prvaka Europe te izmedu njih i naslov prvaka svijeta. Ukoliko dodu i do cetvrte uzastopne titule, Marcel Desailly ce ih vidjeti kao najbolju reprezentaciju u povijesti.

"Ukoliko Spanjolska osvoji naslov prvaka svijeta, to ce biti nevjerojatan doseg, bit ce bez dvojbe najbolja reprezentacija u povijesti. Imao sam priliku igrati za Francusku kada su se osvajali naslovi i znam koliko je tesko nositi se s pritiskom. Bit ce vrlo zanimljivo vidjeti kako ce se Spanjolska nositi s njim. O njoj znamo sve, ali nas opet iznenadi i odigra fantasticno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desailly tvrdi kako Spanjolci imaju ogromnu individualnu kvalitetu koja se sjajno uklapa u sustav.

//www.youtube.com/embed/bMMBDBZ2cDM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spanjolska ima prave igrace. Cak i kada neki igraci vise nisu na tako visokoj razini, imaju mlade igrace poput Alvara Negreda i Santija Cazorle koji se bez problema uklope u sustav", dodaje Desailly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo