FOTO: / Potop odgodio derbi! Odlučeno kad će se igrati!

Hajduk i Dinamo ove nedjelje u 18 sati trebali su odigrati još jedan derbi, no zbog proloma oblaka teren je potpuno natopljen vodom i utakmica je odgođena na srijedu.

24.2.2013.
14:21
VOYO logo

Tresla se brda - rodio se miš. Veliki derbi je odgođen zbog lošeg vremena. Obilna kiša koja je par sati kupala Split natopila je travnjak poljudskog stadiona i bacila u očaj sve ljubitelje nogometa. Torcida je izviždala objavu odluke, zapalila i pokoju baklju...

Uzalud su radnici na Poljudu vilama pokušavali poboljšati drenažu, spasa nije bilo. Lopta nije odskakala i sudac Ivan Bebek donio je realnu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošli smo sa sucem po terenu i sudac je rekao da se ne može igrati. Moguće bi bile ozljede igrača, pa je onda bolje da se utakmica odgodi", rekao je kapetan Hajduka Mirko Oremuš, dok je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić dodao:

"Nema nimalo smisla da se igra i da se neko ozlijedi. Policija ne može osigurati utakmicu u ponedjeljak, a kako mi u Splitu nemamo opremu vraćamo se u Zagreb. Ako će utakmica igrati u srijedu, vraćamo u utorak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I bit će tako, definitivno je odlučeno da se derbi igra u srijedu u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo