Tajno oružje za Vatrene: 'Ja bih to napravio za Srbiju'

Dejan Stanković, prvotimac Intera iz Milana i bivši kapetan Srbije, izjavio je da je spreman za povratak među Orlove ako to od njega bude zahtijevao izbornik Siniša Mihajlović.

29.11.2012.
12:10
VOYO logo

"Nisam planirao više igrati u reprezentaciji, ali ako mi Siniša kaže 'Potreban si Srbiji, moraš se vratiti', ja bih to napravio za Srbiju", istaknuo je Stanković i nadodao:

"Miha radi dobar posao, uveo je u momčad velik broj talentiranih mladih igrača i želim mu sve najbolje. Posebno se izdvojio Lazar Marković. On je mlad i dobar. Želim mu da bude zdrav i ostane skroman jer još ništa nije postigao", kaže Stanović koji se poslije poraza u Sloveniji, baš kao i Nemanja Vidić, oprostio od reprezentacije za koju je do tada odigrao 102 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš Intera se oporavlja od operacije Ahilove tetive, a njegov povratak u natjecateljsku očekuje se početkom iduće godine. Srbijanski mediji navode da je sada Mihajlović na potezu kao i da bi Stanković mogao biti tajno oružje Srbije za sraz s Hrvatskom koji se igra u ožujku iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo