DEJAN LOVREN IMA JASAN STAV: /

'Kakvo je to pitanje? Ne razumijem zašto se kod nas oko toga odmah radi neka frka'

Image
Foto: PIXSELL

'Znate, radije bih ih vidio kako igraju u Rusiji, nego da doma ozlijeđeni SP gledaju na TV-ekranu'

7.4.2018.
11:43
PIXSELL
VOYO logo

Uskovitlali su se duhovi nakon što je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije dužnosti oslobodio šestoricu nositelja igre za pripremni susret protiv Meksika. Riječ je o utakmicu koju je Hrvatska pobijedila rezultatom 1-0, a koja se igra u sklopu mini-turneje po Sjedinjenim Američkim Državama u sklopu koje je upisan i poraz od Perua.

Mnogi su napali ili barem prokomentirali Dalićevu odluku, poručivši izborniku da Modrića, Mandžukića, Perišića, Brozovića, Subašića i Kalinića nije niti trebao voditi u SAD ako ih nije namjeravao i koristiti. Među njima i Vedran Ćorulka kojem odgovor šalje suigrač iz zadnjeg reda Dejan Lovren:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ POSLAO ŠESTORICU KUĆAMA: /

Nakon razočaravajućeg rezultata protiv Perua, ovi igrači propuštaju Meksiko

Image
DALIĆ POSLAO ŠESTORICU KUĆAMA: /

Nakon razočaravajućeg rezultata protiv Perua, ovi igrači propuštaju Meksiko

"Svatko ima pravo na svoje mišljenje, poštujem svako. Ali ja držim da je trebalo zaštiti glavne igrače i ponavljam da je odluka bila super. Znate, radije bih ih vidio kako igraju u Rusiji, nego da doma ozlijeđeni SP gledaju na TV-ekranu."

Odlična odluka

Dejan Lovren svoje je viđenje poteza o kojem se diskutirao ovako dao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bila odlična odluka izbornika Dalića! Jer, evo vam primjera iz Liverpoola. Nama se s akcije reprezentacije vratio ozlijeđen Joe Gomez. On je jako bitan igrač naše momčadi. Sad ga neće biti mjesec dana, to će za nas biti nedostatak. Logično je isto tako da veliki klubovi žele zaštiti svoje igrače. Ne razumijem zašto se kod nas oko toga odmah radi neka frka, postavljala su se pitanja zašto je Dalić pustio neke igrače?"

"Kakvo je to pitanje? Pa je li bitno Svjetsko prvenstvo ili prijateljske utakmice u SAD-u? Je li bitno da nam važni ljudi budu zdravi u Rusiji, ili da igraju protiv Meksika? Konačno, izbornik je isprobao i neke druge snage. Jer danas su napori žestoki, igrači imaju ogroman broj utakmica, mnogi naši reprezentativci ostaju do kraja u europskim natjecanjima, a stalno igraju u svojim prvenstvima. Trebaju uzeti predah. Zato, ponavljam da pozdravljam odluku izbornika Dalića", jasan je bio Lovren u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo