Dinamo uputio dramatično otvoreno pismo Hrvatima!

22.3.2012.
13:56
VOYO logo

"Pravi bal primitivizma i potpuni izostanak i najmanje ljudskosti i humanosti. Tako bismo mogli opisati utakmicu Dinamo – Slaven Belupo na Maksimiru koja je odigrana 21. 3. 2012. Po tko zna koji put pripadnici ekstremnih navijačkih ogranaka Bad Blue Boysa ponudili su iznimno široki repertoar sramotnih uvreda prema obitelji izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića. Točnije, uvrede su se odnosile na maloljetne kćeri, njegovu majku i suprugu, te druge članove uže obitelji.

Snimio i montirao: Franjo Tot – uvod u derbi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, u više nego otrovnim "pjesmicama" našli su se i predsjednik Dinama Mirko Barišić, za čijeg je mandata klub uvjerljivo najuspješniji hrvatski klub te jedan od rijetkih sportskih i gospodarskih subjekata u Hrvatskoj i čija poslovna je uspješna poslovna karijera poznata i izvan granica Lijepe naše.

U tom kontekstu našli su se i supruga predsjednika Barišića, a uvrede su bačene i na glavnog direktora Dinama Damira Vrbanovića, definitivno najuglednijeg predstavnika hrvatskog klupskog nogometa u UEFA-i i FIFA-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/w1hxiI3xY8s?version=3&hl=en_USSnimio i montirao: Franjo Tot – uvod u derbi

Iako je riječ o toliko degutantnom sadržaju da bi ga i papir teško istrpio, dužni smo vas precizno izvijestiti o sadržaju koji je izvikivan tijekom sportskog događanja na Maksimiru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'MAMIĆEVA MAMA (starica u 82-oj godini) PUŠI NAMA 'MAMIĆEVA STRINA (starica u 85-oj godini) PUŠI SVIMA' 'MAMIĆEVA IVA (maloljetna kćer) PUŠI SVIMA' 'LUCIJA I IVA (maloljetne kćeri) PUŠE SVIMA' 'BOŽICA (supruga g. Barišića, 64 godine) OD MIRKA KURAC IMA' 'BOŽICA OD MIRKA KURAC DIRKA' 'TOMISLAV MARČINKO DJECU DIRK'O' 'VRBANOVIĆU (najpozicioniraniji Hrvat u UEFA-i i FIFA-i) SMEĆU SVI GA MEĆU' 'BARIŠIĆ, BARIŠIĆ (predsjednik GNK Dinamo, 77 godina) JEBAT ĆU TE JA, NEĆEŠ BITI MUMIJA MOGA DINAMA' 'MAMIĆU, MAMIĆU JEBEMO TI SVE – MAJKU, ŽENU I OBJE KĆERI MALOLJETNICE'", stoji u priopćenju Dinama, iz kojeg na kraju upućuju poziv državnim institucijama za rješavanjem ovog problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo