DEGUTANTNI ISPAD RONALDA / 'On mora biti kažnjen'

Čelni čovjek španjolske prve nogometne lige Javier Tebas rekao je kako bi Ronaldo trebao biti kažnjen ako se dokaže da je primanjem za genitalije provocirao suca tijekom El Clasica.

25.3.2015.
18:14
VOYO logo

U španjolskim nogometnim krugovima i medijima još uvijek je aktualna situacija iz El Clasica kada se Cristiano Ronaldo primio za genitalije. Do incidenta je došlo nakon što se CR7 bacio u kazneni prostor, a sudac Mateu mu je bez pardona pokazao žuti karton.

Portugalska zvijezda je poludjela na tu odluku a kamere su ga uhvatile kako se prima za genitalije govoreći sucu "Sviđa ti se, ha?". Zbog toga ispada, Ronaldu prijeti i kazna Disciplinske komisije španjolskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim povodom, predsjednik španjolske La Lige Javier Tebas prokomentirao je degutantan ispad najboljeg igrača svijeta u 2014. godini i nogometaša koji je poznat po svojim čestim simuliranjima za vrijeme nogometnih utakmica.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se Ronaldo hvata za genitalije ili neki drugi igrač lige, mora biti kažnjen. Ne možemo dopustiti takve geste, takve stvari treba izbaciti iz nogometa," kazao je Tebas.

Vrijedi istaknuti kako Ronaldu također prijeti kazna za još jedan nesmotren ispad za vrijeme sraza Barcelone i Real Madrida (2:1). Naime, nakon što je postigao gol za 1:1, Ronaldo je slaveći pogodak provocirao domaće navijače na Camp Nou, što se ne tolerira u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo