DEBAKL MILANA KOD FENJERAŠA, JEDVA IZVUKLI BOD S IGRAČEM VIŠE: / Hrvatski hit-trener upisao još jednu pobjedu

Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA

Karlo Letica je branio za SPAL, dok je Ante Rebić kod Milana igrao do 65. minute kada ga je zamijenio Zlatan Ibrahimović

1.7.2020.
23:57
Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA
VOYO logo

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Bresciju sa čak 6:0, Milan je na gostovanju kod SPAL-a odigrao 2:2, dok je Verona u sjajnoj utakmici pobijedila Parmu sa 3:2.

Inter je rutinski stigao do pobjede protiv jednog od najvećih kandidata za ispadanje iz Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za milanski sastav zabili su Ashley Young (5'), Alexis Sanchez (20'-11m), Danilo D'Ambrosio (45'), Roberto Gagliardini (52'), Christian Eriksen (83') i Antonio Candreva (88'). Marcelo Brozović nije nastupio za Inter.

Foto-finiš Milana

Za razliku od "Nerazzurra", "Rossoneri" su osvojili tek bod na gostovanju kod SPAL-a izjednačivši na 2;2 u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 13. minuti golom Mattie Valotija, a u 29. je na 2:0 povisio Sergio Floccari. U posljednjim trenucima prvog dijela SPAL je ostao s igračem manje nakon što je isključen Marco D'Alessandro, što je Milan u nastavku iskoristio.

Rafael Leao je u 80. minuti smanjio na 1:2, da bi bod gostima osigurao Francesco Vicari uguravši loptu u vlastitu mrežu u četvrtoj minuti nadoknade. Karlo Letica je branio za SPAL, dok je Ante Rebić kod Milana igrao do 65. minute kada ga je zamijenio Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BRACO SALIHAMIDŽIĆ NAPRAVIO VELIKU USLUGU PERIŠIĆU: /

Status Vatrenog u Bayernu sad je potpuno drugačiji

Image
BRACO SALIHAMIDŽIĆ NAPRAVIO VELIKU USLUGU PERIŠIĆU: /

Status Vatrenog u Bayernu sad je potpuno drugačiji

Sjajni Ivan Jurić

Verona, koju vodi Ivan Jurić je u sjajnoj utakmici prepunoj obrata pobijedila Parmu sa 3:2. Gosti su poveli 1:0, Verona je potom okrenula rezultat, da bi Parma izjednačila na 2:2, ali je Jurićeva momčad ipak iščupala pobjedu.

Strijelci za Veronu bili su Samuel di Carmine (45+3'-11m) , Mattia Zaccagni (54') i Matteo Pessina (81'), dok su strijelci za goste bili Dejan Kuluševski (14') i Riccardo Gagliolo (64').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je kod kuće izgubila od Sassuola sa 1:3. Golove za goste zabili su Gregoire Defrel (24'-11m, 36') i Mert Muldur (60'), a za "viole", u čijim redovima nije bilo Milana Badelja, zabio je Patrick Cutrone (89').

Bologna i Cagliari su odigrali 1:1. Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Muse Barrowa, a na početku nastavka izjednačio je Giovanni Simeone. Marko Rog je igrao cijeli susret za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je vodeći dvojac Juventus i Lazio ostvario gostujuće pobjede. Juventus je slavio sa 3:1 kod Genoe, dok je Lazio pobijedio Torino sa 2:1.

Na ljestvici vodi Juventus sa 72 boda, Lazio na drugom mjestu ima 68 bodova, dok je Inter treći sa 64 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo