Davor Šuker razočaran: 'Oni uopće ne znaju što hoće!'

'Dinamo cijeli susret nije znao što uopće hoće.

19.10.2011.
11:53
VOYO logo

Dinamovci su prije 3. kola Lige prvaka pričali kako će srušiti Ajax, a na kraju mogu biti sretni porazom od samo 0:2 na Maksimiru. Pala je u vodu i teorija Joeya Didulice koji je Modre 'očarao' pričama o nikad slabijem Ajaxu.

Uoči utakmice kazao je kako je Ajax loš, kako nema igru te da bi bio sretan kad bi osvojio bod. No, Nizozemci od utorka navečer samouvjereno najavljuju borbu za drugo mjesto s Lyonom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je Dinamo pravi, zabio bi u prvih 15 minuta dva pogotka. U ovakvim utakmicama zabija se i iz polušansi. A ona desetka, Sammir, vam je dobra, ali nema snage izdržati 90 minuta u ovakvom natjecanju. No, nije on kriv nego liga u kojoj igra i u kojoj Dinamo pobjeđuje s pola gasa", komentirao je nekadašnji vratar Kopljanika.

Njega baš briga. Zagreb je napustio s pobjednicima, no zato se smrknulo nekim drugim nogometnim umirovljenicima. Bivši plavi Stjepan Tomas odmahivao je glavom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/8S4cdtm5IzZ9FuNgZYZw/mov/1

"Ovo je bio najlošiji Dinamo ove sezone, sreća da nije primio još pogodaka. Igrači su bili indisponirani, nedovoljno angažirani. Nije čak ni razlika u klasi tolika nego se radi o elementarnim stvarima – Ajax je brži u svemu, trci, predaji lopte, kontri... A ono što najviše brine je što nakon tri kola nismo zabili gol u Ligi prvaka", pričao je u nevjerici bivši branič Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slične je brige pod dekicom u loži imao i Davor Šuker. Bivši nogometaš nije imao opravdanja za viđeno pa se bez poštede obrušio na Jurčićeve izabranike.

"Žalostan sam zbog rezultata jer sam očekivao da će biti puno bolje. Dinamo cijeli susret nije znao što uopće hoće. Mislio sam da će izvući barem bod, no za to je trebalo povesti iz prve prilike. Mogli su puno više napraviti, a onaj tko razumije nogomet zna točno što sam htio reći", zagonetno će bivša vatrena devetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/0pgVnyOy6FHhpzth9ysA/mov/1

Neki koji su loptu ganjali još davnijih dana nešto su drugačije vidjeli utakmicu. Predsjednik HNS-a Vlatko Marković ovako je komentirao igru hrvatskog i nizozemskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je na trenutke bio ravnopravan, no Ajax je ipak Ajax. Ne treba biti sretan, no niti plakati nego izvući pouku iz svega. Dobro je da Dinamo uopće sudjeluje u ovom natjecanju, a ne treba zaboraviti da su na rasporedu još tri utakmice u kojima je sve moguće", optimistično će Marković.

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110181114006 arti-201110181078006 arti-201110181055006 arti-201110180155006

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo