Šuker poručio Štimcu: 'Uopće nisam uplašen i baš bih volio čuti'

Predsjednik HNS-a Davor Šuker gostovao je u Dnevniku Nove TV te izjavio da jedva čeka da se oglasi Igor Štimac sa svojom pričom.

20.10.2013.
22:07
VOYO logo

"Nemam se što bojati, kako smo mu dali maksimalnu potporu, tako smo isto gledali napraviti najbolji potez kad je izostao rezultat. Demokratski je da svatko tko želi pričati dobije to pravo. Uopće nisam uplašen i baš bih volio čuti i njegovu verziju. Nije lako skidati jednog Vatrenog pa dovoditi drugog. Ipak smo mi bili suigrači, borili se zajedno 1998., ali ponavljam, rezultat je taj koji kroji stvari. Pa jedan Mourinho je skinut u Madridu. Što, ako je Mourinho, znači ne bi smio dobiti otkaz? Trenerski posao je takav, to je crni kruh", prenosi Gol.hrŠukerove riječi, koji je još jednom objasnio kako je došlo do njegove smjene.

"Vidjeli ste i sami što se događalo, koliko smo bodova uzeli u završnici kvalifikacija. Izgubili smo dvaput od Škotske. Škotska da nas nadigrava u posljednjih pet minuta... Mislim da više nije bilo mogućnosti za drugačiju odluku. Nije bilo drugih imena u kombinaciji. Sve smo pripremili, razgovarao sam s Nikom Kovačem u 9 sati ujutro. Dogovorili smo sve za pet minuta. Rekao je da je počašćen, sretan i da želi taj posao. Meni je to bilo dovoljno, predložio sam Izvršnom odboru i – završena priča."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo