HNS / otkrio za koga ce reprezentativci igrati u Brazilu

Nakon sto je CAS potvrdio kaznu za Josipa Simunica predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Suker izjavio je kako ce Hrvatska na Svjetskom prvenstvu u Brazilu igrati upravo za Simunica.

12.5.2014.
18:33
VOYO logo

Lijepa je to gesta HNS-a i reprezentacije Hrvatske, koji su tako jos jednom stali uz kapetana Dinama kojeg je jako pogodila ova vijest. Iako, za Simunica bi definitivno bilo bolje da se sva ova histerija oko njegovog pozdrava "Za dom spremni" nije ni podizala. A upravo je HNS dosta kumovao tome. No, nema veza. Lijepa gesta je lijepa gesta. Necemo ju kvariti sa ruznim stvarima.

"Zao mi je Josipa, ali dobro su poznati stavovi FIFA-e, UEFA-e i HNS-a po pitanjima rasizma i diskriminacije i ova odluka slijedi takvu politiku. Medutim, to nece promijeniti status koji je zasluzio sa 105 nastupa za Hrvatsku. Josip je dao vazan doprinos na nasem putu do Brazila i reprezentativci ce na Svjetskom prvenstvu sigurno igrati i za njega", izjavio je na sluzbenoj web-stranici HNS-a Suker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/CsTS-PMRAzc

Simunic se jako potrosio u ovom slucaju tijekom posljednjih sest mjeseci jer je imao pozitivna ocekivanja glede ishoda. Stoga, osim ozljede (fraktura rucnog prsta i aduktor) treba uzeti u obzir i psiholoski faktor kod Simunica kojem stoga nece biti lako nastupiti u najvaznijoj utakmici proljeca za Dinamo, u drugom srazu finala Kupa Hrvatske protiv Rijeke koja je na rasporedu u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako, trener Dinama Zdravko Mamic porucuje kako vjeruje da ce Joe dati sve od sebe kako bi odradio utakmicu na najbolji moguci nacin. Ako ga, naravno, spomenute ozljede ne zaustave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo