VIDEO: / Nakon Kranjčara Srna srušio i Kalinića

Pogotkom hrvatskog reprezentativca Darija Srne nogometaši Šahtara su u Donjecku, u derbi utakmici 10. kola ukrajinske Premierlige, s 2:1 pobijedili Dnipro.

28.9.2012.
21:05
VOYO logo

Tako je Šahtar i nakon deset odigranih utakmica na savršenom omjeru od - deset pobjeda. Ovaj put takvo što isključivo može zahvaliti svom 30-godišnjem kapetanu Srni, koji je u 80. minuti, na asistenciju Williana, pogodio s dvadeset metara za pobjedu.

Za Srnu je to prvi prvenstveni gol ove sezone, u devetom nastupu, a podsjetimo da je prije pet dana postigao pogodak i u Kup utakmici protiv velikog Šahtarovog rivala, kijevskog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 9. minuti Šahtar se našao u problemima jer je Rotan doveo goste u vodstvo. Ipak, prilično brzo, deset minuta kasnije, Hitarjan je na asistenciju Luiza Adriana izjednačio i taj je rezultat stajao sve do 80. minute kada je erupciju oduševljenja na Donbass Areni izazvao pogodak Srne.

Inače, Šahtar je nasrtao pogotovo nakon 60. minute kada su gosti ostali s igračem manje (drugi žuti karton Čeberjačka). Inače, i Šahtar je završio s desetoricom na travnjaku (drugi žuti karton Stepanenka u 89. minuti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darijo Srna je odigrao cijelu utakmicu i uz zarađeni žuti karton, dok je Eduardo ušao u igru u 82. minuti. Kod Dnipra je cijelu utakmicu odigrao Ivan Strinić, a s klupe je sve promatrao Nikola Kalinić.

Šahtar - Dnjipro 2-1 (Hitarjan 19, Srna 80 / Rotan 9)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo Kijev - Zorija 1-0 (Raffael 80)

Redoslijed:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Šahtar 30 2. Dinamo Kijev 24 3. Dnjipro 21 4. Metalist 17 (-1) 5. Metalurg Donjeck 14 (-1) ...

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo