Utučeni kapetan Hrvatske poslao poruku cijeloj naciji

Utučeni su bili naši reprezentativci nakon poraza od Brazila na otvaranju SP-a. Očekivano najspominjaniji je bio japanski sudac Nishimura koji je utakmicu usmjerio prema pobjedi domaćina.

13.6.2014.
12:08
VOYO logo

"Mislim da možemo biti ponosni na dojam kakav smo ostavili. Naravno da je rezultat taj koji radi razliku na kraju i koji je najbitniji. Ali Hrvatska je pokazala da može s najvećima. Nije lijepo, niti sportski ni profesionalno kada dvije godine radiš i dođeš ovdje i kada te jedan penal koji ne postoji, izbaci možda iz utrke za drugi krug. Ispred nas je sve, moramo dignut glave, pokazali smo da možemo. Žao nam je što nismo na kraju ostvarili pozitivan rezultat, naravno nije ovisilo sve o nama", komentirao je Srna, prenosi Media servis.

Šime Vrsaljko koji je odlično odigrao na lijevom beku, nije se previše htio baviti sucem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glupo mi je uopće pričati o sucu. Mogu reći da je ovo bilo jedno jako lijepo otvaranje i jedna jako lijepa utakmica. Mislim da su gledatelji u cijelom svijetu i na stadionu mogli vidjeti jednu jako dobru utakmicu obe momčadi. Mislim da smo svoju domovinu pokazali u najboljem svjetlu, a penal mislim da nije bio. To je sve što mogu reći o svemu tome, vrijeme ne možemo vratiti, moramo se okrenuti sljedećoj utakmici i budemo li ovako igrali mislim da nemamo razloga za strah i da idemo u drugi krug".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo