NAJBIZARNIJA UTAKMICA LIGE NACIJA / Prvo je kasnila zbog nestanka struje, a nakon susreta na terenu se pojavila misteriozna rupa

Image
Foto: Profimedia

Danska je s maksimalnih šest bodova iz dvije utakmice na vrhu ljestvice skupine 1 uoči dolaska Hrvatske na Parken stadion u Kopenhagenu

7.6.2022.
8:28
Profimedia
VOYO logo

Danska nogometna reprezentacija svladala je Austriju sa 2-1 u utakmici 2. kola skupine 1 UEFA Lige nacija A, koja je u ponedjeljak odigrana na bečkom stadionu Ernst Happel, te tako preuzela vodeću poziciju.  

Image
JAKO MU JE ZASMETALO /

Dalić opomenuo navijače: 'Hrvatska reprezentacija to ne zaslužuje, ni da izgubi deset utakmica...'

Image
JAKO MU JE ZASMETALO /

Dalić opomenuo navijače: 'Hrvatska reprezentacija to ne zaslužuje, ni da izgubi deset utakmica...'

Dvoboj Austrije i Danske trebao je biti igran u isto vrijeme kad su na Poljudu igrale Hrvatska i Francuska, ali je zbog nestanka električne energije početak utakmice bio odgođen za više od sat vremena pa je susret bio završen tek sljedeći dan, u utorak. Prva je to utakmica u povijesti Lige nacija koja se igrala dva različita dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska je vodeći pogodak postigla u 28. minuti, a strijelac je bio veznjak Tottenhama Pierre-Emile Hojbjerg. Tu su prednost gosti držali do 67. minute, kad je Xaver Schlager postigao izjednačujući pogodak na asistenciju Marka Arnautovića kojemu je to bila 100. utakmica u dresu austrijske reprezentacije.

Image

Drugu gostujuću pobjedu na startu ovogodišnjeg izdanja UEFA Lige nacije Danskoj je donio Jens Stryger Larsen u 84. minuti, a asistenciju je upisao Cristian Eriksen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bizarna rupa

Nakon što je utakmica završena, na travnjaku se pojavila jedna rupa koja je privukla ogromnu pažnju, ali još uvijek nije poznato o čemu se točno radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska je s maksimalnih šest bodova iz dvije utakmice na vrhu ljestvice skupine 1 uoči dolaska Hrvatske na Parken stadion u Kopenhagenu, gdje će "Vatreni" gostovati u petak, 10. lipnja.

Austrija je zahvaljujući pobjedi u Osijeku napredovala na drug mjesto u skupini s tri boda, a po jedan bod sakupile su Francuska i Hrvatska remijem na Poljudu (1-1) i sada Vatrene očekuje borba za opstanak u A ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog dana kad će Danska ugostiti Hrvatsku, Austrija će u Beču biti domaćin Francuskoj.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo