'DANA 24. LIPNJA POLITIČKA PROSTITUCIJA NA POLJUDU': / Eksplodiralo je među navijačkim pukom

Image
Foto: Screenshot: HNK Hajduk/PIXSELL

Petric nakon sastanka na Poljudu i službene odluke Grada Splita da Poljud ugosti Mađarsku

25.6.2019.
7:18
Screenshot: HNK Hajduk/PIXSELL
VOYO logo

Hajdukov povjerenik za navijače Kristian Petric nakon sastanka na Poljudu i službene odluke Grada Splita da Poljud ugosti Mađarsku 10. lipnja, na svom Facebook profilu objavio je sljedeće:

Image
'NABIJEM VAS SVE NA K..., NA KOLJENIMA ĆETE DOĆI MOLITI DA IGRATE U SPLITU': /

Ovo nije dobro za povratak Vatrenih na Poljud

Image
'NABIJEM VAS SVE NA K..., NA KOLJENIMA ĆETE DOĆI MOLITI DA IGRATE U SPLITU': /

Ovo nije dobro za povratak Vatrenih na Poljud

'Cestom ponosa, čista srca i obraza'

'Cestom ponosa, čista srca i obraza,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24. lipnja 2019. politička prostitucija u Poljudu. Osvrni se oko sebe i pogledaj likove koji te okružuju, nećeš ih ni vidjeti jer si već pognuo glavu i pljunuo svima onima koji već godinama doživljavaju maltretiranja i batine. Miško, Kuli, Sveti, Vrbinikad neće biti dio moje borbe i moga svijeta", stoji u objavi Kristiana Petrica koju prenosi Dalmatinski portal.

Protiv Mađara na Poljudu

Hrvatska nogometna reprezentacija 10. listopada će kvalifikacijsku utakmicu za EP protiv Mađarske ipak odigrati na splitskom Poljudu, ali Hajduk zasad neće biti uključen u organizaciju, zaključak je to sastanka jučer održanog u Splitu između predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), HNK Hajduk i grada Splita koji je trajao pet sati, a održan je pod jakim policijskim osiguranjem...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sastanku je HNS predstavljao izvršni direktor Marijan Kustić i dopredsjednici Ante Kulušić i Damir Mišković, u ime Hajduka tamo je bio predsjednik uprave Marin Brbić, dok je delegacija grada bila najbrojnija jer su osim gradonačelnika Andre Krstulovića Opare na Poljud stigli i predsjednik gradskog vijeća Igor Stanišić, kao i Domagoj Maroević, Mate Omazić, Duje Sučić, te Josip Župić. Davor Šuker se u Splitu nije pojavio jer je u to vrijeme bio na službenom putu. Ponovno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Za sve velike stvari treba vremena'

"Za sve velike stvari treba vremena. Ne može se preko noći riješiti sve, ali ono što je bitno je da volja i želja postoje, idemo u tom smjeru i veseli me podrška Grada i organizacija utakmice protiv Mađarske. Mi u nogometu moramo napraviti sve što je moguće i da dignemo suradnju na jednu višu razinu, drago mi je da smo nakon niza godina imali ovakav sastanak", kazao je Kustić.

Gradonačelnik Krstulović Opara je nakon sastanka zahvalio svima koji su sudjelovali u razgovorima i počeli rješavati probleme, kao i da se veseli nastavku dobre suradnje i igranju reprezentacije na najljepšem stadionu. Da je sastanak bio kvalitetan i dobar medijima je nakon pet sati čekanja izjavio Marijan Kustić koji je dodao da za sve stvari treba vremena da se riješe, no bitna je da volja i želja postoje. Rekao je da ga veseli što grad podržava održavanje utakmice Hrvatska - Mađarska u Splitu, te će se potruditi da se u organizaciju uključi i HNK Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brbić podsjetio da problemi između HNS- a i Hajduka nisu od jučer

Marin Brbić je podsjetio da problemi između HNS- a i Hajduka nisu od jučer, ali se počelo o njima razgovarati. Dodao je da će pratiti razvoj situacije i uključiti se kada vide da se njihovi problemi rješavaju. Tu bi se nešto moglo mijenjati, nastavio je Brbić, kazavši da Hajduk nema drugog saveza nego HNS.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo