KRZNAR NAKON VELIČANSTVENE POBJEDE / 'Igramo kao nabujala rijeka, šteta što sada slijedi prekid. Pribojavali smo se pražnjenja....'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Ima i nešto za čime možemo žaliti, a to je da slijedi reprezentativna pauza. Igramo kao nabujala rijeka, šteta što sada slijedi prekid'

3.10.2021.
20:57
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama ostvarili su najuvjerljiviju pobjedu u novoj sezoni HT Prve lige svladavši na Maksimiru posljednjeplasirani Hrvatski dragovoljac sa 8-0.

Trener Dinama, Damir Krznar, komentirao je nastup svoje momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prekrasna večer. Puno nam je toga polazilo za nogom, sedam, osam prekrasnih pogodaka. Ima i nešto za čime možemo žaliti, a to je da slijedi reprezentativna pauza. Igramo kao nabujala rijeka, šteta što sada slijedi prekid. Srećom, samo na 14 dana. Nadam se da ćemo i nakon pauze biti ovakvi", rekao je Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kapa do poda cijeloj momčadi. Svih 20 igrača danas je bilo fantastično. Pribojavali smo se pražnjenja zbog velikog rezultata u Europi, ali nije bilo pada. Danas je na sastanku prva stvar bila broj brzinskih akcija, kilometri, broj duela, u tome svemu moramo biti bolji od Dragovoljca. Veseli i da je Dinamo imao 11 prekršaja, a Dragovoljac devet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo