Kvalifikacije za Europu / Dambrauskas najavio kako će se Hajduk pripremiti za Konferencijsku ligu: 'Napravit ćemo sve'

Image

Hajduku bi u mogućem susretu protiv portugalske Vitorije svakako od pomoći bio Toni Borevković, 25-godišnji igrač koji se ovo ljeto pridružio klubu.

18.7.2022.
18:35
VOYO logo

Hajduk je ranije danas otkrio mogućeg protivnika u trećem pretkolu kvalifikacija za nadolezeću sezonu UEFA Konferencijske lige. Bijeli će igrati protiv boljeg u okršaju portugalske Vitorije i mađarskog Puškaša.

Za Hajduk TV ždrijeb je komentirao glavni trener ekipe Valdas Dambrauskas, koji najavljuje temeljite pripreme za oba protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek ne možemo posve konkretno govoriti pošto ne znamo protiv koga igramo, izgledi su za prolaz tim momčadima otprilike podjednaki. Naravno, lakše nam je sada kada trebamo analizirati samo dva potencijalna protivnika za koje se moramo pripremiti. Brzo će i njihov prvi međusobni susret. Analizirat ćemo i njega," poručuje Dambrauskas.

Image
NAŠI U EUROPI /

Hrvatski klubovi doznali protivnike u KL: Hajduka i Osijeka pomazio ždrijeb, Rijeci prijeti susjedski derbi

Image
NAŠI U EUROPI /

Hrvatski klubovi doznali protivnike u KL: Hajduka i Osijeka pomazio ždrijeb, Rijeci prijeti susjedski derbi

Napravit će zadaću

Istovremeno, Hajduk se priprema za 2. kolo HNL-a u kojem igraju protiv novog člana Lige desetke, Varaždina. Splitski klub otvorio je prvenstvo s pobjedom od 2-0 protiv Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravit ćemo sve što je moguće da se što bolje pripremimo, poslat ćemo skaute da pogledaju oba susreta uživo u Mađarsku i Portugal, napravit ćemo "domaći rad". U međuvremenu ćemo se pripremati za Varaždin jer to nam je prvi sljedeći protivnik, tako nećemo izgubiti fokus."

Image
Foto: pixell.hr

Važna karika

Hajduku bi u mogućem susretu protiv portugalske Vitorije svakako od pomoći bio Toni Borevković, 25-godišnji igrač koji se ovo ljeto pridružio klubu. Borevković dolazi upravo iz Vitorije i Dambrauskas će svakako na njega računati u tom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo igrača koji su u karijerama igrali u Portugalu, a Toni je stigao kod nas baš iz Vitorije. Imat će nekih savjeta, ali nemojmo zaboraviti ni Lovrencsicsa, on zna mnogo o mađarskoj ligi. Ovo će biti drugačija utakmica od one protiv Kišvarde. Većinu informacija ćemo prikupiti iz dvije utakmice Vitorije i Puškaš Akademije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo