HNL / Dambrauskas: 'Livaja i Kalinić mogu igrati zajedno na top nivou'

Image

Hajduk u 24.kolu HNL-a igra protiv Dragovoljca

17.2.2022.
14:53
VOYO logo

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas održao je konferenciju za mediju uoči utakmice protiv Hrvatskog Dragovoljca. Hajduk igra protiv posljednje momčadi lige, no Dragovoljac nam je u prošlom kolu priredio ogromno iznenađenje zabivši pet golova Šibeniku.

Trener Hajduka vrlo je oprezan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako igraš s konkurentima s vrha i remiziraš ne gubiš bodove. Ali, moraš pobjeđivati momčadi koje su ispod tebe na ljestvici. Dragovoljac nema pritisak, sigurno će biti motivirani. Ne smijemo zaboraviti prvu utakmicu u Zagrebu kada je Hajduk pobijedio golom u 95. minuti nakon prekida. Moramo biti ozbiljni od samog početka i pokazati sebi i drugima da takve utakmice za nas nisu problem.”

Komentirao je i suradnju između Nikole Kalinića i Marka Livaje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tisuću posto sam uvjeren da njih dvojica mogu biti zajedno na top nivou. Treba vremena za uigrati se, ali već na prvoj utakmici je bilo nekoliko dobrih zajedničkih akcija. Kalinić je asistirao Sahitiju, kod drugog gola je Livaja bio uključen. Treći gol je pao iz jedanaesterca, a prije tog penala smo odigrali 22 pasa, svih 11 igrača je sudjelovalo u akciji. Livaja i Kalinić su dali veliki doprinos. Sigurno će s utakmicama njih dvojica rasti.”

Za kraj, dodao je kako uživa u trenutnoj okolini:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na ovakvu atmosferu i emociju ne možeš ostati ravnodušan. Kada si dio toga ne možeš biti neutralan. Zato je ovaj klub poseban. Svi koji dođu u dodir s ovim klubom, mogu biti samo all in, kao i moja obitelj”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo