'AKO KAZNE LIVAJU I SUBAŠIĆA, ONDA MOGU I SVE NAS' / 'I ja sam pjevao to u autobusu. Zar zbog toga mrzim nekog? Ako kazne Livaju i Subašića, onda mogu i sve nas'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Reakcije su pune emocija. Pjevam i ne mislim. Čitam sljedeći dan što se dogodilo i mislim, ako će se kazniti Livaju i Subašića, mogu kazniti svih, I mene, jer sam pjevao u busu. Ali, zar ja nekog mrzim radi toga?'

9.12.2021.
15:36
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Splitski Hajduk je u modi, Bijeli su hit HNL-a, na Poljudu se gradi, izrasta nešto možda i veliko! Trener Valdas Dambrauskas najavio je danas utakmicu Hajduka protiv Lokomotive, koja se igra u subotu od 15 sati, a na konferenciji za medije prokomentirao je i to što su Marko Livaja i Danijel Subašić s navijačima pjevali "Mrzim Dinamo, srpsko ime to".

Repovi se povlače, snimke su se pojavile i inkriminirajuće su za zvijezde Hajduka, sadašnjeg reprezentativca Hrvatske i jednog od protagonista povijesnog hrvatskog srebra u Rusiji 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaji i Subašiću prijeti kazna

Livaji i Subašiću zbog toga prijeti kazna, povjerenik za natjecanje HNL-a Josip Brezni prijavio ih je disciplinskom sucu.

Image
ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI? /

Livaja se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme. Objavio je zanimljivu fotografiju na Facebooku

Image
ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI? /

Livaja se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme. Objavio je zanimljivu fotografiju na Facebooku

"Ne znam trebam li uopće komentirati taj video stvarno. Klub je izdao priopćenje o tome. No, ako sve pogledamo u drugom svjetlu, stvari su jasne. Mi smo dobili Rijeku, pobijedili u zadnjim minutama u toj utakmici. Svuda je euforija oko nas, jer je Hajduk dobio jadranski derbi. Uvijek kažem, idemo u sljedeću utakmicu. Dođe potom Istra, opet euforija,. Idemo Lokomotivi, prođemo Kup, opet euforija. Protiv Dinama smo dobili, a kada se to dogodi, onda je jasno kakve su reakcije. Sretnemo navijače i svi pjevaju. I ja pjevam iako ne znam riječi. Reakcije su pune emocija. Pjevam i ne mislim. Čitam sljedeći dan što se dogodilo i mislim, ako će se kazniti Livaju i Subašića, mogu kazniti svih, I mene, jer sam pjevao u busu. Ali, zar ja nekog mrzim radi toga?", kazao je Valdas Dambrauskas okupljenim novinarima. Inače, Dambrauskas je u nizu od 5 uzastopnih pobjeda od kad je došao na vruću klupu Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pa kod mene kući je zabranjena riječ mržnja. Rivalitet je velik između Hajduka i Dinama'

Naglasio je Litavac kako je jasno da ne mrzi Dinamo, iako je pjevao...

"Pa kod mene kući je zabranjena riječ mržnja. Rivalitet je velik između Hajduka i Dinama, ali nakon utakmice svi jedni drugima pružimo ruku i čestitamo. Ovo što se dogodilo, više se neće dogoditi, to je prošlost i idemo dalje. Moji igrači su izašli vani, pjevali su s navijačima i ne treba ih zbog rivaliteta kažnjavati. Mi imamo respekt prema protivnicima, rukovali smo se nakon utakmice i tako će biti i ubuduće. Za mene je ovo pretjerivanje, događalo se u povijesti, događat će se opet. I nisu u pitanju samo Marko i Danijel, trebalo bi po tome kazniti stvarno sve nas", rekao je trener Hajduka pa se osvrnuo na euforiju u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Teško je ostati na zemlji'

"Teško je ostati na zemlji kad vidiš navijače, doček... Jučer sam vidio da su se igrači oslobodili emocija, većina ih je na zemlji, odradili smo jako dobar trening... Pobijedili smo pet utakmica u nizu, očekujemo da se dižemo na ljestvici, ali kad pogledate, mi smo na istom mjestu. Ne mogu reći da nismo ništa napravili, napravili smo neke dobre stvari, ali kad pogledamo ljestvicu mi smo i dalje četvrti ako Dinamo dobije zaostalu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo