DALIĆA MALO PROVOCIRALI NA SPEKTAKLU DINAMOVIH LEGENDI: / Izbornik se odlično snašao i začepio usta svima

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Poznata je njegova želja da jednog dana sjedne na klupu splitskog velikana

13.5.2019.
9:34
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U sjajnoj atmosferi pred više od 2.000 gledatelja u nedjelju je u KC Dražen Petrović odigrana humanitarna utakmica između ekipa "Dinamo 90-ih" i "Nogometne ikone HNL-a" s koje sav prihod od ulaznica odlazi za pomoć u liječenju sinu legendarnog Dinamovog kapetana Slavka Ištvanića koji boluje od celebralne paralize.

Humanitarni spektakl okupio je brojne nogometne legende 'modrih', ali i Prve HNL. Momčad Dinamo 90-ih” koja je prozvana “Slavkovi prijatelji” predvodio je bivši kapetan 'Vatrenih' Zvonimir Boban, a igrali su i Kujtim Shala, Vjekoslav Škrinjar, Igor Cvitanović, Željko Cupan, Dario Šimić, Primož Gliha, Andrej Panadić, Željko Adžić, Goran Vlaović, Mario Stanić, Željko Adžić, te Gregor Židan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač Bijelih

S druge strane stajala je ekipa koju su s klupe vodili izbornik druge reprezentacije svijeta Zlatko Dalić i Joško Jeličić, a igrali su Silvio Marić, Adrian Kozniku, Tomo Šokota, Mate Baturina, Kruno Lovrek, Darko Raić Sudar, Josip Buljat, Mate Baturina, Željko Pavlović i Hrvoje Čale.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

SVI SMO MI SLAVKO IŠTVANIĆ: Ikona zagrebačkih plavih koja se zauvijek pamti

Image

SVI SMO MI SLAVKO IŠTVANIĆ: Ikona zagrebačkih plavih koja se zauvijek pamti

Nakon ovog susreta izborniku Daliću stigla je napomena da je on navijač Hajduka, na što nije ostao imun te je ekspresno odgovorio i pozvao na jedinstvo hrvatskih navijača.

"Ja sam navijač i Dinama i Hajduka, ali i Osijeka, Rijeke i svih naših klubova. Ovo je najgore što mi radimo, dijelimo se. Koji Hajduk, koji Dinamo, mi smo svi Hrvatska i to je najvažnije. Kada sam ja bio mali pjevalo se "Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska, s njima se ponosi čitava Hrvatska. To je najvažnije i ja to guram", poručio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo