DALIĆ UOČI UTAKMICE U OSIJEKU: / Izbornik smatra da je Senegal najbolja momčad Afrike, a otkrio je i kako planira zaustaviti Manea

Image
Foto: PIXSELL

Reprezentacija je održala otvoreni trening

8.6.2018.
8:30
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak je održala otvoreni trening u Bogdanovcima, a u sjajnoj atmosferi pred tisuću navijača reprezentativci su se tom prigodom družili sa svojim obožavateljima, te se fotografirali i dijelili autograme.

Image
VATRENI IZAZVALI LUDNICU: /

Modrić izbjegao novinare, Dalić brani Vatrene: 'Ma pustite presude, sudove..'

Image
VATRENI IZAZVALI LUDNICU: /

Modrić izbjegao novinare, Dalić brani Vatrene: 'Ma pustite presude, sudove..'

"Raduje me što smo došli u Bogdanovce i Slavoniju za sam završetak priprema. Sve smo do sada odradili jako dobro, kako sam i zamislio, igrači su bili izrazito profesionalni i odgovorni te nam nedostaje još samo dobra igra i pobjeda protiv Senegala. Napravit ćemo sve moguće zamjene kako bi što više igrača dobilo svoju šansu, s obzirom da nam je to zadnja šansa za provjere",izjavio je, kako prenosi internetski portal HNS-a, izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas protiv Senegala

U petak u 18 sati na osječkom stadionu Gradski vrt, koji je rasprodan dva dana prije utakmice, Hrvatska igra protiv Senegala. Bit će to posljednja pripremna utakmica uoči SP-a u Rusiji. "Mislim da mi to zaslužujemo i uistinu smo sretni što ćemo imati atmosferu punog stadiona. Reprezentacija je ponos, čast i užitak, dat ćemo sve od sebe da usrećimo ljude i učinimo ih ponosnima", dodao je izbornik.

"Senegal je trenutno najbolja afrička reprezentacija, a predvodi je napadač Liverpoola Sadio Mane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manea se može zaustaviti samo sa svih 10 igrača

Manea možemo zaustaviti samo sa svih deset igrača. Igrat ćemo kompaktno, u zajedničkom bloku, kao i protiv Brazila. Ne smijemo izgubiti formaciju i raspored niti jedne minute, na Svjetskom prvenstvu suparnici to odmah kazne. Ja sam optimist, ne želim nikakve negativnosti, a pozitivu želim prebaciti i na igrače. Pun sam samopouzdanja i vjerujem u igrače. Nema bojazni, dat ćemo sve od sebe i očekujem dobre stvari", zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo