DALIĆ U ZADNJEM TRENU NAPRAVIO VAŽNU IZMJENU U POSTAVI ZA ARGENTINU: / Ipak neće ući Badelj, ali zato ulazi drugi adut s klupe

Image
Foto: Marko Prpić/PIXELL

Početna jedanaestorka u večerašnjoj utakmici ipak će izgledati ponešto drugačije nego što se donedavno mislilo.

21.6.2018.
13:14
Marko Prpić/PIXELL
VOYO logo

Svega nekoliko sati prije večerašnje utakmice s Argentinom, izbornik Dalić odlučio je promijeniti početnu jedanaestorku. Dugo se smatralo da je prva jedanaestorka odavno poznata, te da će u odnosu na prvu postavu koja je istrčala protiv Nigerije biti samo jedna zamjena. Međutim, izbornik se ili predomislio u posljednjem trenutku, ili je plasirao lažnu vijest u medije, ne bi li sačuvao iznenađenje za utakmicu u Nižnjem Novgorodu.

Upada Brozović

Iako se spekuliralo kako će iz sastava ispasti Kramarić, a Rakitiću će se u zadnjoj liniji pridružiti Marcelo Brozović koji se iskazao u posljednjih pola sata utamice s Nigerijom, javljaju Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovom izmjenom, večerašnji sastav trebao bi izgledati ovako: Subašić - Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić - Brozović, Rakitić, Modrić - Rebić, Perišić - Mandžukić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

HRVATSKI I ARGENTINSKI NAVIJAČI OKUPIRALI NIŽNJI NOVGOROD: Sve je spremno za veliki spektakl

Image

HRVATSKI I ARGENTINSKI NAVIJAČI OKUPIRALI NIŽNJI NOVGOROD: Sve je spremno za veliki spektakl

Ćiro: 'Ako pobijedimo Argentinu, bit ćemo prvaci'

Trener svih trenera u svom je stilu prokomentirao ovu utakmicu. "Ja sam siguran da će izbornik Zlatko Dalić napraviti sve kako bi Hrvatska u toj utakmici slavila, a ako bismo pobijedili kojim slučajem Argentinu, onda smo prvaci svijeta", rekao je legendarni Ćiro za Net.hr.

“Slučaj Kalinić je iza nas, ima sad ozbiljnijih stvari. Trebamo zaustaviti Messija. Pustite sad loš njihov rezultat protiv Islanda, to nije niti može biti ikakvo mjerilo, oni će danas biti sasvim druga momčad. Odlučna. Jer, oni su jako dobro svjesni da, u slučaju poraza, mogu slobodno pakirati kofere. Argentina je uvijek Argentina, bez obzira kako u datom trenutku igrala, odnosno u kakvoj se formi nalazila", zaključio je bivši izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Pobjeda jamči plasman u osminu finala

Podsjetimo, ako Hrvatska pobijedi Argentinu, osigurat će drugi krug, ali čak niti poraz neće u potpunosti eliminirati Vatrene sa Svjetskog prvenstva, iako će tada prvo mjesto u skupini vjerojatno biti nedostižno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu pratite uživo od 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo