DALIĆ NAHVALIO LIGU NACIJA I PORUČIO NAKON ŽDRIJEBA: / 'Nismo mogli očekivati ništa bolje, to su dvije spektakularne momčadi'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Izbornik Zlatko Dalić pohvalio je novo natjecanje europskih reprezentacija pod okriljem UEFA-e.

24.1.2018.
13:31
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije prokomentirao je ždrijeb Lige nacija u kojemu je Hrvatska za suparnike dobila Englesku i Španjolsku.

HRVATSKA IZVUKLA BRUTALNU SKUPINU U LIGI NACIJA: Vatrenima prijete Engleska i Španjolska! Pogledajte i ostale grupe novog UEFA-inog natjecanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su dvije spektakularne momčadi, čekaju nas četiri sjajne utakmice. Mislim da nismo mogli očekivati ništa bolje, ništa jače, jer protiv Španjolske i Engleske može se samo uživati. Nema velikog pritiska, samo moramo biti pravi i spremni nakon završetka Svjetskog prvenstva", rekao je za hns-cff.hr izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to velike utakmice"

"Ne trebamo mi biti autsajderi skupine, možemo očekivati dobar rezultat. Bit će to velike utakmice, a po rejtingu su Španjolci najbolji, no ne trebamo ih bojati", dodao je.

Dalić smatra da će Liga nacija biti dobro primljena među sudionicima i navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sjajna Uefina zamisao, bit će to izvrsno natjecanje koje dolazi kao zamjena za prijateljske utakmice. Dobitak je za sve, svi će imati šanse igrati sa suparnicima iz svog ranga, zatim napredovati, a može se doći i do Europskog prvenstva. Mislim da je Liga nacija pun pogodak, a na dobitku će biti i navijači, te će Hrvatska protiv Španjolske i Engleske sigurno igrati na punim stadionima", zaključio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo