ZLATKO DALIĆ ĆE NAS VODITI I NA MUNDIJALU U KATARU? / To je jako loša vijest za Nikolu Kalinića

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Sve i da Dalić izgubi od Rusije i ispadne u četvrtfinalu Mundijala ništa se neće promijeniti'

5.7.2018.
22:33
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Novi četverogodišnji ugovor pod još boljim uvjetima nego što ih je imao dosad već je spreman i Zlatko Dalić samo ga treba potpisati kad se vrati sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, kaže dobro obaviješteni izvor iz HNS-a novinaru 24 sata.

Pojedini hrvatski mediji plasirali su informaciju da je Davor Šuker i HNS dogovorio sa Zlatkom Dalićem produženje ugovora do 2024. godine i Svjetskog prvenstva u Kataru. No, u Savezu negiraju bilo kakvu istinitost u istoj. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Savezu, dakako, govore kako to nije istina kažu da on ima ugovor još dvije godine, "nije im jasna ova tema"... Međutim, igre i rezultat hrvatske nogometne reprezentacije pod njegovim vodstvom, pogotovo zadnje četiri na Svjetskom nogometnom prvenstvu, dobile su ocjenu izvanredan i izvršni odbor HNS-a sad je jednoglasan, javlja 24 sata. Sve i da Dalić izgubi od Rusije i ispadne u četvrtfinalu Mundijala ništa se neće promijeniti, aktualni izbornik vodit će Hrvatsku i na idućem SP-u u Kataru 2022. godine...

Dalić je imao ugovor koji završava s Europskim prvenstvom 2020. godina i prema kojem je navodno zarađivao oko 40.000 eura mjesečno. To bi moglo automatski značiti i službeni oproštaj od reprezentacije Nikole Kalinića, njemu je 29 godina i teško je za vjerovati da će ga Dalić nakon gafa u Rusiji ikad više pozvati u reprezentaciju. Kalinić je svojim (ne)djelom iznevjerio izbornika, suigrače, stvorio manje probleme u sustavu igre, treninga, sigurno da bi igrač takvog kalibra, kvalitete i profila dobro došao Daliću, sigurno bi Kalinić igrao protiv Islanda, možda bi zaigrao i protiv Danske. Ovako je ispala jedna tužna priča za sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo