'DAJ ME NEMOJ JEB***' / Cijela Italija bruji o Hrvatu koji je u prijenosu uživo ušutkao jednog od najboljih trenera svijeta

Image
Foto: Profimedia

Interu i njihovom treneru Antoniju Conteu nije bilo lako, osjećala se napetost jer ipak je za njih Verona momčad protiv koje "moraju" uzeti tri boda

10.7.2020.
8:33
Profimedia
VOYO logo

U posljednjem susretu 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva u četvrtak navečer Verona i Inter su odigrali 2:2.

Momčad Ivana Jurića je sjajno ušla u susret i povela je već u 2. minuti golom Darka Lazovića. Srpski igrač sjajno je prošao po krilu, potom u kaznenom prostoru “slomio” Milana Škriniara, te odličnim udarcem svladao Samira Handanoviča. U 19. minuti je moglo biti 2:0, no udarac Miguela Velosa je završio u stativi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nervoza

Interu i njihovom treneru Antoniju Conteu nije bilo lako, osjećala se napetost jer ipak je za njih Verona momčad protiv koje "moraju" uzeti tri boda. Pri rezultatu 1:0 dosuđen je jedan prekršaj u korist Verone, a Conte se požalio. "Ma kakav prekršaj?!", vikao je bivši talijanski izbornik.

Hrvatski trener nešto mu je odgovorio i tad je krenuo izljev bijesa Antonia Contea. "Nemoj me jeb*** i šuti. Razumiješ me?", viknuo je Conte na Jurića, no hrvatski je stručnjak ušutkao njega. "Ti budi tiho! Kako se usuđuješ?", odgovorio je Jurić Conteu, a sve se jasno čulo jer, naravno, nema publike na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
JURIĆEVA VERONA GOLOM U ZADNJOJ MINUTI REMIZIRALA S INTEROM: /

Luda utakmica na Marcantonio Bentegodiju

Image
JURIĆEVA VERONA GOLOM U ZADNJOJ MINUTI REMIZIRALA S INTEROM: /

Luda utakmica na Marcantonio Bentegodiju

Brozu 70 minuta

Inter u prvom dijelu nije pokazao previše, no u svega deset minuta nastavka je uspio okrenuti rezultat. Izjednačio je Antonio Candreva u 49. minuti, a isti je igrač u 55. minuti želio ubaciti pred gol, ali je Federico Dimarco skrenuo u vlastitu mrežu.

Ipak, u 86. minuti Miguel Veloso je lijepim udarcem donio bod domaćinu. Marcelo Brozović je za Inter igrao 70 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo