'Da sam znao, nikada ne bih došao u Zagreb!'

'Deset puta su mi u Dinamu kazali kako je za mene najbolje da odem. Nisam htio, jednostavno neću.

7.3.2012.
14:57
VOYO logo

Nikola Pokrivač je na Dinamovim pripremama u Portugalu navodno kotirao dobro te je vjerovao da će u nastavku sezone dobiti minutažu, no jedina dvojba oko nejga je ta hoće li suigrače gledati s klupe za pričuvne igrače ili tribine.

Tvrdi da je s trenerom Antom Čačićem puno razgovarao i čini mu se da su njegova 'kola krenula nizbrdo' kada je dobio ponudu iz Kine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu je počela moja kalvarija. Kad sam je nekoliko puta odbio, nije bilo dobro. Sad ne znam je li to pravi razlog mog neigranja, ali je indikativno. Točnije, osjećam da je od tog trenutka sve krenulo po zlu za mene. Deset puta su mi u klubu kazali kako je za mene najbolje da odem. Nisam htio, jednostavno neću. Nakon mojeg konačnog 'ne' u Puli, završio sam na tribini", izjavio je Sportskim novostima Pokrivač koji bi, da može vratiti vrijeme, dobro razmislio o dolasku u Zagreb.

"Da sam znao da neću igrati, nikad ne bih došao u Dinamo. U Salzburgu nisam igrao pola godine, pa sam mogao i tamo ostati još godinu dana. Imao sam i drugih ponuda, ali sam izabrao Dinamo jer je to moj klub koji najviše volim. Na meni je sad samo trenirati i tražiti svoju šansu. Možda će na kraju prvenstva netko otići, pa će se otvoriti mjesto za mene", izjavio je Pokrivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo